icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1090411
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.

Visar poster från July 2018

31 juli 2018 14:36

Fuego utomhus

Jag kände mig lite seg igår men gav mig ändå iväg till dansen utomhus och helt rätt beslut. Dessutom lite svalare kväll.  Verkligen härlig känsla att dansa i grupp. Till och med några regndroppar kom på oss men det gjorde inget.. 

A hörde av sig ovänt...

Läs mer Kommentera
30 juli 2018 09:42
6

Resfeber

Mycket att stå i och planera denna vecka med tanke på att jag ska vara i Spanien fyra veckor.  Vilken skillnad dock mot förr om åren att jobba samtidigt.  Såg det på A hur trött han var när han åkte iväg och jag känner mig faktiskt väldigt ut...

Läs mer Kommentera
29 juli 2018 09:20
6

Behöver tillit och positiva tankar

Har blivit problem -pga dålig information av Comviq- med A.s mobil under semestern.  Vi bytte till fast abbonemang för att kunna surfa under semestern och fick ett nytt SIm-kort.  Tanken var att jag skulle ta med det när jag åker på fredag och vi tr...

Läs mer Kommentera
28 juli 2018 06:59
7

En mulen morgon utanför fönstret

Så längesedan det inte var sol utanför fönstret på morgonen och vem kunde ana att man skulle känna sig lättad över en mulen morgon. Hoppas det kan komma ordentligt med regn i helgen. 

Igår var det jobbigt med värmen. Det märks direkt när det är öv...

Läs mer Kommentera
27 juli 2018 07:06
3

Egen tid

Åter en stund på balkongen imorse och vad svalt det var i luften. Vilken skillnad när jag gick ut en sväng  i Jakobsbergs centrum igår och det var som luften stod stilla och jag fick känslan att vara i en bastu. 

Imorse fick vi tidning oväntat nog. Har...

Läs mer Kommentera
26 juli 2018 07:52

Frukost på balkongen

Nu när det är så varmt så är verkligen stunden på balkongen på morgonen en fin stund. Luften så sval och dagen har precis startat. En rofylld stund för eftertanke och energi. 

Jag var inne hela dagen igår och för varmt att gå till utegympa. Ägnade...

Läs mer Kommentera
25 juli 2018 08:20
6

Att vara orosnatur

Det är märkligt hur mycket oroliga tankar har följt mig genom livet ända sedan jag var barn och jag har funderat mycket på detta.  Jag hade en period 2014 då jag hade svårt att hantera dessa oroliga tankar och de höll på att äta upp mig bildligt talat.   

...
Läs mer Kommentera
18 juli 2018 07:06
5

Känns som jag har hamnat rätt

Jag väger mig inte ofta men är samtidigt rädd att tappa detta kontrollinstrument och har bestämt mig för att väga mig då och då för at se vart jag är på väg.  Känner mig som en stabil 38 i storlek just nu och att mitt matintag fungerar bra. ...

Läs mer Kommentera