icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
29 oktober 2013 21:31

Zumba och SPA

Precis hemkommen från en härlig kväll på Sturebadet med min kollega och bästa vän. Härligt att man kan ha det så bra! Längesedan jag dansade zumba och jag njöt av rytmen och vilka nyttiga rörelser. Jag känner verkligen att jag vill ha in träning och rörelse mer i mitt liv och gärna dans.. Sedan satt vi i varsin vilstol vid bassängen och åt nötter och frukt. Insvepta i sköna morgonrockar. Som en oas och vad vilsamt. Sådant man ska göra lite då och då. Nu känner jag mig behagligt trött. Trodde först jag skulle behöva handla ikväll men kom på att jag kan äta saganakiost och skinka till min kopp te. Imorgon bitti gör jag en omelett till frukost. Nu har jag nämligen bestämt mig för att sluta äta bröd då jag känner att det är min akilleshäl. Inte heller ska jag baka LCHFbröd utan jag ska hitta något annat än bröd som är gott ,som var skrivet så klokt i en kommentar här i bloggen. Känns bra. Färden går lite vingligt, ibland ändrar jag kurs men den går framåt. Och vem har sagt att livet ska vara spikrakt..

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.