icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1059160
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
6 September 2016 21:32
10

Zumba är min melodi

Precis kommit hem efter jobb och zumbapass och längesedan jag kände denna sköna känsla man får efter motion. Så härligt och vilken glädje det finns i zumban! Jag kunde inte alla stegen men svängde lite som jag tyckte. Gick bra ändå och stegen kommer så småningom. Som extra bonus en halvtimmes promenad hem från simhallen.

Nu är jag hungrig men ätfönstret är stängt. Ska koka mig en kopp te och det kommer att gå bra. Hade inte planerat något idag innan träningen men köpte en korv med bröd i Pressbyrån. Brödet fick bli undantag och trevligt nog hade de grovt bröd som korvbröd istället för vitt. Utvecklingen går framåt....

En lustig dag hände idag när jag åkte buss hem. Jag blev ensam kvar inför slutstationen Jakobsbergs centrum men tänkte inte på det utan satt och tittade ut genom fönstret tills jag insåg att jag inte kände igen mig alls. Vart var bussen på väg.. ? Skylten ändrades dessutom till Ej i trafik och han körde ganska fort. Jag med min livliga fantasi började genast låta mina tankar skena iväg. Var jag på väg att bli kidnappad eller en psykotisk busschaufför. Han som hälsade så trevligt på mig när jag klev på men vad vet man.. Hur som helst började jag misstänka att han inte visste att jag fanns i bussen så jag plingade lite diskret på stoppknappen. Jag vill aldrig göra något väsen av mig.. Det stämde bra för han vände på huvudet och såg hur förvånad ut som helst när han såg mig och han utbrast " Är du kvar". Hmm, varför skulle jag inte vara det när han inte körde till rätt station kan man tycka. Han vände bussen och körde mig rätt och sedan var det bara att skaka loss till härlig musik..

Gillar

Kommentarer

 • 6 Sep 2016 21:43

  Tur du tittad ut ha en skön kväll

 • 6 Sep 2016 21:47

  Tack och detsamma till dig.

 • 6 Sep 2016 21:54
  Bella50

  😆👍så tokigt det kan bli.!

  JAG lyssnade dåligt en gång på tåget från Göteborg. Skulle hem och borde lyssnat att jag inte skulle gå av där jag gick på..😬 utan lite tidigare , då detta tåg var på väg norrut...och det med ökande fart...så jag frågade en annan passagerare och fick veta att jag var på väg till Karlstad 😧Fick ju lite panik...men gick av vid närmsta stopp som visade sig vara i den kommun jag bor nu..och hade huset som sommarstuga då, men ingen nyckel med mig😧

  Det blev att vänta på bussen hem i 1,5 tim.😆

   

 • 6 Sep 2016 21:58

  Har somnat på bussen det pinsamma var när buskafören stod och fråga om jag skulle gå av eller följa med och sova i garaget är landet det när alla känner alla.

 • 6 Sep 2016 22:00

  Oj, vad det kan hände Bella.Den väntan kan inte vara så rolig gissar jag.

 • 6 Sep 2016 22:02
  Bella50

  Jodå...stationen hade ett cafe' och ägaren var pratsam och trevlig. Vi har skrattat gott åt händelsen iaf.

 • 6 Sep 2016 22:49

  hahahaha vad underbart, så diskret du måste ha varit för att undgå upptäckt laugh

  Härligt att zumba är din grej!!

 • 7 Sep 2016 06:29
  LUAL

  Vad glad jag blir att höra att du gillade Zumban.  Busschauffören måste ha längtat till att komma hem. 

 • 7 Sep 2016 10:13
  Ingela73

  Zumba är sååå roligt. Nästan så roligt att det inte känns som träning fast svetten bara sprutar laugh Längtar tills imorgon då jag får svänga lite på svansen igen.

 • 16 Sep 2016 19:17
  aregnisw

  Jag saknar min Zumban till tusen det finns inget roligare smiley

Logga in för att skriva en kommentar.