icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1074552
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
20 April 2015 20:04
10

Yr i huvudet och lite trött ikväll

 Ikväll skulle jag ha gått ut och ätit med en väninna på Ciao Ciao due på Östermalm. En restaurang med mycket goda pizzor med lövtunn botten. Jag hade dock bestämt mig för att ta något annat eftersom jag inte landat helt i LChF utan känner mig lite svajig och vankelmodig.Jag fick emellertid avstå då jag inte mådde helt bra och kände mig väldigt yr och ganska trött.  Ska vila kväll och få se om jag kan gå till jobbet imorgon..

Har googlat på LCHFrecept ikväll och det gör mig också yr i huvudet...:-)  Vet inte hur jag ska förhålla mig riktigt och om jag ska baka LCHFbröd eller ta bort det helt.Gäller att hitta något som känns bra.  LCHF är ju fantastiskt egentligen  med tanke att man aldrig behöver vara hungrig samt att man får äta gott. Jag ska fundera  och lägga upp en matplan för kommande veckor.

Gillar

Kommentarer

 • 20 Apr 2015 20:13

  Tack LissaLo.Är rädd att bli beroende av  smörgåsar som jag var innan jag började med LCHF. Det kanske inte passar mig helt enkelt. Jag ska fundera och känna efter hur jag vill ha det framöver.

 • 20 Apr 2015 20:19
  LUAL

  Hemma hos oss bakar maken fröknäcke enligt: https://birgittahoglundsmat.wordpress.com/2011/06/22/medverkan-i-radio-krokomaredalen-med-prat-om-lchf-och-froknackebrod/

  Maken äter LCHF enbart för hälsans skull. Han har aldrig haft problem med vikten. Jag däremot kan inte äta dessa fröknäcke för jag klarar inte av att äta bara en bit. Kommer jag igång kan jag sätta i mig en hel plåt.

 • 20 Apr 2015 20:36

  Vad lustigt LUAL för just det receptet googlade jag på ikväll och tyckte det verkade intressant. Känner precis som du att jag har svårt att stoppa. Vanligt knäckebröd kunde jag äta hur många stora bitar som helst med ost på..Kanske jag ska prova en vecka med LCHFbröd och se hur det känns..

 • 20 Apr 2015 21:32
  utter

  Hoppas du mår bättre imorgon! :-)

 • 20 Apr 2015 21:43
  ImmaAmmi

  Snabbt tillfrisknande!

 • 20 Apr 2015 21:51
  Bella50

  Jag äter bara "bröd" på lördag & söndagsfrukostar. Mest för att göra lite skillnad på veckodagarna. Ääälskar mackor så måste hålla igen , för kan äta hur många som helst om det är gott. 

  Vore kanske bra om du gör nåt liknande Eleganze? Tänk ut en bra strategi så du inte fortsätter med en dålig vana. Pepp till dig. 👍🌹😉

 • 20 Apr 2015 22:34

  Bra tanke och idé Bella50. Så ska det nog bli och jag har ju också tidning enbart på helger...Inte dumt alls. Ska fundera ut min strategi nu närmsta dagarna.

 • 21 Apr 2015 07:58
  Jag bakade inget de 6 första månaderna och sen när jag började åt jag upp allt som jag brukade göra innan lchf så nu bakar jag 1 åt gången, typ jättepannkaka på 2 ägg, fiberhusk och grädde på söndag, ibland :)
 • 21 Apr 2015 08:33
  Bella50

  Allt beror på hur mycket man äter och jag bakar helt mjölfria Linfröfrallor som är goda och mättande. För mig funkar det. Lycka till 👍🌹

  Bra tänkt Eleganz. Då har du det att se fram emot hela veckan.

  Höjden av lyx är om man skivar avokado, kokt ägg,rödlök + kräftstjärtar /räkor och majonnäs. Citron . Mums 😋

  Det tar vi även på fredagsmyset ibland.

  lycka till 👍🌹

 • 21 Apr 2015 09:14
  Tita

  Jag var också sådan...mackor....mackor och så blandade jag till lite kaffebröd alla dagar. angry

  Då jag bestämde mig att nu får det vara nog så började jag med att äta två små FinnCrisp m mjukost och annat bra pålägg till morgonkaffet och sen inga mackor resten av dagen. Det har gett resultat. Numera har jag inget sug efter mackor. 

  Jag bakar LCHF limpa och skivar den och sätter i frysen sen tar jag de dagliga portionerna ( 1 bit ) därifrån varje morgon. De tinar på ett kick i mikron. Det här funkade för mig.

  Du hittar en modell som passar dig också du är så målmedveten!yes

Logga in för att skriva en kommentar.