icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
18 november 2016 06:43
6

Ynka tre kilo men jag är nöjd

Jag har gått ned tre kilo med L7 på nio veckor. Låter inte mycket men jag är nöjd. Känner att jag börjar hitta en bra rytm när det gäller mat. Har ökat lite med matmängden på kvällen. Inser att jag åt alldeles för lite som kvällsmål förut. Ibland kunde det bli bara en kopp te och en smörgås. Det är inte mycket men inget resultat på vågen så jag har skippat smörgåsar helt.

Fick mail och förfrågan från Allas veckotidning om jag fortfarande ville vara med i tidningen. Har faktist känt mig lite stressad och misslyckad på den punkten med tanke på min långsamma viktnedgång. Dock märker jag ju skillnad på kläderna samt att jag mår bra psykiskt  av metoden och det är ju inte bara antalet kilo som ska räknas.

Jag bad A ta en bild på mig i samma kläder jag hade precis innan jag startade L7. Vilken skillnad trots allt även om det bara är tre kilo. Jag hade blivit lite " formad" kändes det som. Kjolen längre och och skärningen som slutade ganska högt upp på första bilden hade nu åkt ned en bit. En klar uppmuntran och jag skickade bilderna tlll tidningen och fick medhåll. Nu ska jag vara med i tidningen och blir fotograferad i början på december och får berätta om mina erfarenheter. Känns riktigt roligt !

Gillar

Kommentarer

 • 18 nov 2016 07:03

  Grattis, de viktigaste är ju inte siffrorna utan att det händer något som gör skillnad. Om du har hittat ett sätt att äta som fungerar för dig så vet du ju att det kommer ge resultat även framöver, även om det inte går med superfart.

 • 18 nov 2016 07:04
  Bella50

  Jättegrattis till dig. 👏👏🌹Det är klart tre kilo både märks och syns....det ska bli spännande att se de bilderna och läsa om dig och  L7 .

  Vilken sporre inför den stora dagen dessutom. 

  Ha en fin dag i livet ❤️

 • 18 nov 2016 07:05

  Tack Lual och det är precis så jag tänker. Jag vill landa i den målvikt jag hamnade på förra året men den här gången ska den vårdas ömt.. :-)  Jag har lärt mig lite på resans gång.

 • 18 nov 2016 07:08

  Tack Bella och känns riktigt bra. Inte lika snabbt som med 16:8 men det gör inget att det går långsamt så länge det händer saker och nu såg jag det så tydligt på bilderna. Ja du har rätt att jag är extra motiverad och nu på söndag ska jag iväg till modisten och prova hatten..

  Ha en fin dag du också! heart

 • 18 nov 2016 07:25
  aregnisw

  Toppenbra gjort Grattis yes

 • 18 nov 2016 09:19
  Tita

  Så roligt med tidningsartikeln Jag har haft Allas i många år blir spännande att få se din bild i tidningen. Stort grattis!!

Logga in för att skriva en kommentar.