icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

524904
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
28 juli 2015 06:08
8

Ville väga mig i morse

Igår kändes det som en bra matdag. Jag åt lunch ute och valde kycklingspett med jordnötssås utan nudlar med sallad istället.Kom in en jätteportion med fyra spett och jag bad om en låda och kunde lägga i två i en påse. Dessa tog jag hem till kvällsmat igår. Kämpade rejält kan jag säga då såsen rann ut och jag hade vita byxor igår men jag lyckades. Åt dessa till kvällsamt och kände mig behagligt mätt igår. Några enstaka nötter till mellanmål och inget mer. Tänkte imorse att jag måste se hur detta fungerar och är spetten ok.. ( Tänk om jag kämpat så för att få hem dem till ingen nytta.. )  Sagt och gjort och jag ställde mig på vågen för att få veta och den landade på 70,5.Vilken känsla och nu är jag riktigt motiverad!  Nu drömmer jag och längtar till 69-strecket.. 

16:8 är fantastiskt och vilken bra matrytm det ger. 

Gillar

Kommentarer

 • 28 jul 2015 09:23
  Krusmor

  Härligt! God fortsättning :)

 • 28 jul 2015 09:23
  Krusmor

  Härligt! God fortsättning :)

 • 28 jul 2015 09:11

  Stort grattis ELEGANZ du har verkligen jobbat för det här resultatet! Pepp!

 • 28 jul 2015 07:42
  Bella50

  👏👏👏👏👏👏👏 vilken bra start på veckan. Grattis ! 🌹👍 och målvikten når du strax. Tänk vad du kan åstadkomma fram till resan då 👍! Kul att överraska A vid mötet. Bara inte dina nya kläder blir för stora tills dess...😬 

  Jag  blev oxå positivt överraskad imorse. -0,5 kg sen igår, så nu skriver jag -15,4 kg. Officiell vägning imorgon så vi får se var det landar.

  Detta är verkligen "my way to go" . Ha en fin tur idag med mindre värk.❤️❤️

 • 28 jul 2015 07:57

  Vad roligt Bella! Tack och grattis till dig också. Vi är på rätt väg båda två och helt underbart.  Ha en riktigt fin dag !heart

 • 28 jul 2015 11:38

  Åh, vad jag glädjs med dig fina Eleganz!! heart

 • 28 jul 2015 19:55

  Tack allihopa och vad glad jag blir. Känns verkligen som ett steg i rätt riktning och att kunna närma sig 69-strecket. Så längesedan jag var där och vilken känsla. 

 • 28 jul 2015 15:07
  gasten

  Grattis och lycka till du når snart 69-strecket håller tummarna för dig!

Logga in för att skriva en kommentar.