icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
24 februari 2015 07:23
7

Vill satsa men känner mig väldigt trött

Det är bara att konstatera att jag inte mår helt bra. Inte nedstämd på något sätt. Tvärtom har jag massa roliga saker jag vill göra men ingen kraft. Jag ställde in kvällens schacklektion då jag inte har energi nog att ta till mig undervisningen.

Känns som jag sitter lite i en rävsax då jag nog egentligen borde sjukskriva mig men har svårt att släppa taget om jobbet. Väldigt dumt då hälsa är så viktigt.

Imorgon har jag tid hos sjukgymnast som är specialiserad på mindfulness och avslappning, kanske det kan vara en hjälp mot huvudvärken och stresskänslan.

Igår gjorde jag en auberginegratäng när jag kom hem som vi ska under veckan. Blir middag ikväll och skönt att jag orkar prlanera. Chokladmoussén i helgen blev inte riktigt bra i konstitensen. Tror jag vispade grädden för lite annars var den väldigt god. Nästa helg kommer min systerdotter hit och hon är otroligt duktig på att laga mat så hon ska få lära sin moster lite.. :-)

Kommentarer

 • 24 feb 2015 18:39

  Tack Utter och jag hopppas så och känner mig positiv att få denna möjlighet.

 • 25 feb 2015 19:05

  Tack Flamenco och vad jobbigt du måste ha haft det. Jag tar till mig dina ord och ska verkligen fundera på min hälsa. Nu jobbar jag hemifrån några dagar i veckan och det är välgörande och minskar stressen.

 • 24 feb 2015 08:41
  Tita

  Det blir nog bra för dig med lite mindfulness du har så många saker på gång så det tar på dina krafter. Det är bra att vila lite i dig själv också så får du nya krafter.

  Det är så viktigt det där med det lilla ordet nej!!smiley sköt om dig!

 • 24 feb 2015 09:25

  Tack Tita för din omtanke. Jag tror det blir ett bra besök hos sjukgymnasten imorgon och känns bra att de är specialiserade på sådant. Tror mina krafter kommer tillbaka och nu är det sportlov så ledigt från spanskan. Ha en fin tisdag.

 • 24 feb 2015 16:25

  Hoppas den sjukgymnasten kan ge dig några bra verktyg för att hitta din balans! :-)

 • 25 feb 2015 07:01

  Tack LissaLo! 

 • 25 feb 2015 09:49
  Flamenco

  Av egen erfarenhet så vill jag uppmana dig att våga gå till doktporn och få sjukskrivning och andra åtgärder om det här med sjukgymnasten inte räcker. Det kan gå så hemskt illa om man inte bromsar i tid (det gjorde det för mig).

  Ta hand om dig! det finns bara en av dig.

Logga in för att skriva en kommentar.