icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
23 november 2013 14:27
3

Vill någon ha Svd i tre månader gratis

Hej alla, Har fått erbjudande att få ge bort Svenska dagbladet i tre månader till någon som studerar. Tycker det är synd att inte utnyttja sådana erbjudanden så är någon intresserad hör av er till mig. :-)

Kommentarer

 • 23 nov 2013 15:30
  Donnina
  Viken sorts studier är kravet för erbjudandet? Om du inte får svar från en student är jag intresserad... Läser sen något år Svenskan på nätet men det är alltid roligare att läsa papperstidningen, - och så är korsorden större och lättare att tyda. Fredagarnas vill man ju inte missa även om det är svårt ibland och tar en hel dag att lösa.
 • 23 nov 2013 15:38
  Det är heltidsstudier men du kan få en månad gratis om du vill för jag har en sådan kupong.
 • 23 nov 2013 15:54
  Donnina
  Jag har skickat ett mail till dig, hoppas det fungerar, annars hör av dig!

Logga in för att skriva en kommentar.