icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1007011
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
20 september 2015 07:36
4

Vill inte falla offer för stressen

Jag hade intensiva dagar sedan jag kom hem från semestern och A blev förkyld och så även jag. Extra jobbigt när jag har så mycket att göra på jobbet. Känner mig stressad och borde jobba idag fast jag inte vill. Suck, så svårt. Vill inte falla offer för stress då jag känner att då är jag tillbaka där jag var förut utan vill kunna behålla lugnet inom mig. Maten påverkas också av stress och hade jag nu inte haft 16:8 hade jag nog haft ännu svårare men nu har jag ändå något som håller mig tillbaka. Igår blev jag så vansinnigt sugen på en kanelbulle men fanns ingen hemma och jag orkade inte gå ut. Då ville jag äta en potatisbakelse som fanns i frysen men den hade A ätit upp. Jag blev faktiskt lättad och visst är det bra att vara sambo.. :-)

Istället åt vi kycking med gurka och vad gott det var och gav en härlig mättnadskänsla som kändes välgörande.

Jag har haft så svårt att sova pga min axel men idag sov jag ända till 6.30 och lite bättre än 5.00. Jag hoppas naprapraten jag var hos  i onsdags kan hjälpa mig. Han var väldigt bra och jag fick en komibinerad behandling av akupunktur och el. Ska dit igen nästa vecka på onsdag får vi se.

Idag ska jag hitta på något gott att laga till som söndagmiddag men vet inte vad ännu.Tips är välkomna. :-)

Gillar

Kommentarer

 • 20 sep 2015 08:57
  Bella50

  Att inte ha sånt hemma som man inte ska äta , är superbra. 

  Grattis till ett mycket bättre val. 🌹👍

  Ha en stressfri  i lugn och ro. Du kan ändå inget göra 🌹👍

 • 20 sep 2015 09:51

  Tack Bella och känns bra denna ljusa höstdag Härligt att laser fungerar Ebbesmor.

 • 20 sep 2015 10:19
  aregnisw

  Hoppas du kommer ut ur din stress för den stoppar viktnedgång m m i alla fall gör den det för mig har ju varit och känt mig stressad strösta delen av detta året, nu först börjar jag försöka stressa upp mig mindre och mindre som tur är.

 • 20 sep 2015 10:29

  Tack aregniswo och jag var utbränd förra hösten och försöker ta fram mina viktiga hjälpmedel som andning och meditation. Stress är farligt och inget man mår bra av. Skönt att det börjar bli bättre för dig med stressen.

Logga in för att skriva en kommentar.