icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
23 juni 2015 06:32
4

Vilken förändring

 Tror knappt att det är sant.  I torsdags skrev jag så modfällt att inget händer på vågen  och idag tisdag har jag gått ned ett kilo sedan dess. 16:8 är fantastiskt och vilken känsla att komma till 72strecket. Det var längesedan!

Otroligt intressant med denna periodiskas fasta och att det händer saker i kroppen. Jag har beställt en bok idag på biblioteket som heter Därför blir vi feta och ska hämta den ikväll. Ska bli intressant. Inser att jag tidigare i mitt liv har trott att det handlar för mycket om antal kalorier man tar och antal man förbränner men det är mer än så med tanke på vad socker och kolhydrater gör med kroppen.

Nu dags att göra sig i ordning. Alltid lite småjobbigt att inte frukost direkt när jag vaknar men jag kan ju dricka vatten och siffrorna på vågen  imorse gör det betydligt lättare..

Gillar

Kommentarer

 • 23 jun 2015 07:19

  Ja, det är mycket spännade. Att man går ner i vikt är ju inte så konstigt eftersom man ligger på underskott men de övriga hälsoeffekterna är ju väldigt intressanta. Om du inte redan sett Michael Mosleys numera berömda dokumentär "Eat, fast and live longer" så kan jag rekommendera den. Finns inte SVT Play längre men den finns ute på nätet om man letar lite.

 • 23 jun 2015 07:22
 • 23 jun 2015 07:32
  Bella50

  Wow, Reskompis ! Vad härligt ! Grattis ! 👏🌹👏🌹👏

  Nu blev dagen genast mycket bättre, eller hur ? 

  We are on the right track...👍

 • 23 jun 2015 11:28

  Grattis till viktnedgång! laugh

Logga in för att skriva en kommentar.