icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
15 maj 2018 07:12
4

Vilka fantastiskt fina dagar

Vilka härligt fina dagar det är just nu med soligt väder.  Igår när jag kom hem från jobbet satt jag en stund på balkongen och läste. Vilken otrolig känsla. Njuter fortfarande så att ha balkong efter min tid som singel i min etta utan balkong.  Det blev väldigt instängt och skapar sådan rymd att öppna en balkong dörr. 

Jag har inte vägt mig sedan jag kom hem från Spanien men har inte tappat så mycket av mina goda vanor. Fortsätter på Friskis och var där två gånger i helgen som var. Nu känns det inte lika motigt som i början när jag var där utan som en befrielse att få röra på sig och känna att jag orkar hoppa. 

Idag jobbar jag hemifrån och det blir klippning efter jobbet.  Skulle vilja göra någon liten förändring och kanske blir det mittbena istället för snedlugg. Vi får se. 

Gillar

Kommentarer

 • 15 maj 2018 08:13

  Ja, om jag någon gång flyttar till lägenhet igen så ska den ha balkong.  

  Ska bli spännande att se vad det blir för frisyr denna gång.

 • 15 maj 2018 10:52
  aregnisw

  Jo du balkong är skönt men min går knappt att vara på det är alldeles för varmt. Jag gjorde en stor förändring o klippte mig lite väl kort men det växer ju.

  Så lycka till med hår och allt smiley

 • 15 maj 2018 13:53
  Bella50

  Åh, vad härligt det låter 👏👏

  och lite mindre hår i värmen borde även jag ha...men hos mig ” hänger det på håret” liksom.

  Det är det jag gillar bäst hos mig själv numera. Inte grått än heller ...så det är ganska enkelt och tacksamt f.n. 

  Lycka till. Vi får väl se ett foto...

 • 21 maj 2018 06:43

  Jätteviktigt  med balkong, Ann-Louise. Allt annat var också uteslutet när vi köpte lägenhet i Spanien. Vi kollade på en lägenhet där de tagit bort balkongen och gjort fönster istället men vad instängt det kändes. 

  Jag blev nöjd med min frisyr. LIte kortare och mittbena istället för snedlugg och samma stil med pagen. 

  Du har fint hår Bella och förstår att du känner dig nöjd. 

  Aregnisw, du passar otroligt bra i din nya frisyr. Snyggt! 

Logga in för att skriva en kommentar.