icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
26 november 2014 06:50
3

Viktminskningen går långsamt men jag ska göra ett experiment

Vägdag igen och jag låg och fantiserade en stund innan jag vaknade. Känner mig smalare och märker det på kläderna. Tänk om jag skulle landa på73 kilo. Vilken känsla. Därför blev jag nästan lite besviken när jag landade på 74,3. Det är  fyra kilo på åtta veckor och känns som stabila kilo som har gjort att kläderna sitter bättre. Dags att fortsätta resan helt enkeltl mot nästa fyra kilo!  Det jag ska göra är att jag ska äta mindre nötter. Tror det blir lite för mycket och jag ska köpa små ostbitar att ha som mellanmål istället. Dock är jag väldigt nöjd även om jag fantiserade i morse... Jag ska nå mitt mål 69 kilo.

Gillar

Kommentarer

 • 26 nov 2014 07:23
  Bummlan

  Klart du ska nå ditt mål! Och smart med delmål! Då kan man stanna upp, utvärdera, ev justera och gå vidare. Precis som du gjort!

  69 ligger 1,5 delmål bort. Och det är ju nästan precis runt knuten :-)

  Hej heja! yes

 • 26 nov 2014 08:59
  Fenerika

  Hur små steg man än tar kommer man fram till målet!!!

   Det är kanske bättre att skynda långsamt, huvudsaken är att man mår bra på resan ner i viktklassernasmiley

  Massor med pepp!!!

 • 26 nov 2014 09:18
  Bummlan

  Tålamod är en dygd ;-) 

Logga in för att skriva en kommentar.