icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
29 mars 2018 07:04
7

Viktkontroll denna morgon

Nu var det två veckor sedan jag vägde mig sist och upptäckte att jag ökat 3 hg på två veckor. Inget uppmuntrande men jag analyserade och kom fram till att jag måste ändra en del saker och ta bort mörk choklad helt i veckorna. Det har jag gjort och minskat en aning på ost samt naturligtvis fortsatt med mina kära kesoplättar på kvällen. 

Nu när jag vägde mig visade vågen 70.8. Vilken härlig känsla och 1.1. sedan förra gången och totalt sedan jag började19 januari 4 kilo.  Långsamt men en stabil viktminskning och det märks verkligen på mina kläder.  

Jag är väldgt glad då det känns som jag har hittat ett sätt att äta som fungerar för mig. 

Nu väntar påsken och vilken skön känsla att få vara ledig några extra dagar. Förra helgen hade jag en så fin och avkopplande helg. Skulle egentligen ha spelat schack men kände mig trött och hoppade över tävlingen. Klokt beslut och jag mediterade flera gånger under helgen. Så välgörande att det går inte att beskriva.

Jag vill önska alla en riktigt fin Påsk! 

Gillar

Kommentarer

 • 29 mar 2018 08:08
  Lovis

  Gisela Lingmarks foto.

 • 29 mar 2018 08:26
  Bella50

  Vilket påskägg du fick.😘 Med det allra bästa innehållet, dessutom.

  Varmt grattis 🐣👏👏🐥

 • 29 mar 2018 08:41

  Tack min fina vän att du följer med och stöttar mig. heart Känns som ett kvitto nu på att mitt sätt att äta fungerar och nu är målet att komma under 70- strecket.  

   

 • 29 mar 2018 08:49
  Bella50

  Det kommer med tiden 🐣👍

 • 29 mar 2018 11:45
  gasten

  Vilken bra viktnedgång, grattis!

  Ha en riktigt fin påsk! 

 • 29 mar 2018 13:56

  Du är snart i mål , under 70 - strecket , då du ger dig tid att analysera och hitta var du kan ändra i din ätplan !

  Skönt att Du verkar så tillfreds med ditt sätt att äta , och härligt att du också ger dig tid för eftertanke och meditation - själen måste också få sitt !

  Glad och riktigt avslappnande påsk önskar jag dig 

 • 30 mar 2018 08:06

  Tack Gasten, LissaLO och 8veckor och önskar er en riktigt fin påsk! 

  8veckor,  det känns faktiskt som du har rätt.Jag är nöjd med mitt sätt att använda vågen och jag har hittat ett sätt som passar mig. Grattis igen till dig och du är verkligen på rätt väg. Så roligt ! 

Logga in för att skriva en kommentar.