icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
10 augusti 2013 10:16

Viktigt med mat för att gå ned i vikt

En sak har jag lärt mig att man går inte upp i vikt av nyttig och god mat i normala portioner. Tvärtom och långt bättre än massa smörgåsar. Dessutom är det hemtrevligt att laga mat. Denna lördag blir det tvättstuga och sedan ska jag laga tomatsoppa till lunch gjord på färska tomater. En sådan härlig känsla. Min särbo kommer på kvällen och då har jag tänkt bjuda på en räksmörgås. Visserligen bröd men jag gör några små avsteg ibland från LCHF och naturligtvis rågbröd. Istället för den vanliga bakelsen till kaffet blir det en liten bit mörk choklad. Menyn är färdig. :-)

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.