icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
12 november 2013 21:31

Viktigt med bra lunch

Tillbaka igen från en otroligt skön avkopplande kryssning. Det ska vi göra igen har vi bestämt och tänk vad lång helgen blir när man åker bort en sväng. Jag handlade också på båten från en mina favoritmärken när det gäller smycken nämligen, Snö. Ett halsband och örhängen till. Min smyckesamling växer så det är tur att jag har haft ordningsexperten här hemma.. Läste förresten här i ett blogginlägg om någon som blivit inspirerad av boken Röja och rensa och vad roligt för jag tror absolut man mår så mycket bättre om man hittar bra rutiner för att ha det fint hemma. Igår åt jag hur god lunch som helst på jobbet. Helt i LCHF-anda med kycklingspett och sallad samt auberginröra till. Jag mådde bra hela eftermiddagen och fick detta härliga lugn. Idag gick jag ned och köpte en färdig sallad i cafeterian med brieost och salami. Det tråkiga var bara att den bestod mest av salladsblad. Vad trist sådant är och jag var hungrig hela eftermiddagen och kände mig rastslös och började längta efter en bulle men stod emot. I morgon blir det lunch à la LCHF igen det är ett som är säkert..

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.