icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
19 september 2016 07:05
6

Vid gott mod inför nya veckan

Dagen gick hur bra som helst matmässigt. Blev lite paprika med köttfärs även till middag som intogs före 19.00. Jag älskar den maträtten så det gör inget alls att det blev två gånger samma dag.. Sedan stängdes matfönstret 19.00 och jag har sovit gott hela natten.

Idag ska jag och A åka till Kista galleria efter mitt jobb. MIn nya våg fungerar inte utan den slocknar efter någon halv minut och även min nya telefon krånglar då jag inte kan ställa in alarmet. Vi får se hur det går och vågen var den sista de hade i lager och jag vill inte vänta på någon ny. Behöver vågen till fredag då det är vägning.

Idag blir min stora förändring att jag tar bort jordnötterna till mellanmål och ska hitta något att ersätta det med.

Gillar

Kommentarer

 • 19 sep 2016 07:21

  Ingår det i L7 att man ska äta mellanmål?
  Mitt kostschema (inte L7) som jag kör nu föreslår som mellanmål vid hunger:

  kokta ägg, 1/2dl macadamianötter, 1dl oliver, 2 matskedar kokossmör med kanel på eller fettkaffe/té. 
  För egen del tänker jag nog undvika macadamia för att jag vet vad som händer om jag får något gott att tugga på. Kokossmör med kanel har jag testat och det är något jag kan begränsa mitt intag avwink

 • 19 sep 2016 07:41
  Bella50

  Jag tog ofta fettkaffe som mellis när jag gick ner. 

  Recept från LissaLo. Riktigt gott faktiskt.👍

 • 19 sep 2016 08:16
  viljans

  Härligt att det går bra för dig!👍 Kanske kan du öka kcalintaget på lunchen för att till slut kunna skippa mellis helt, dvs slippa den blodsockerhöjningen....

  Lycka till!👍☺

 • 19 sep 2016 15:11
  ulla165

  Och jag tar ett Djävulskt ägg eller Äggsmör från MDs Receptbank till en kopp te eller kaffe. Gotti-gott-gott! Men det blir mer sällan nuförtiden - matsäcken har kanske krympt...

  Senast uppdaterad 19 sep 2016 15:15

 • 19 sep 2016 18:54
  aregnisw

  Ja äter nästan aldrig mellanmål men det kan hända o då kan jag ta en liten bit ost eller också korvchips som jag tog idag till kaffet när jag kom hem. Men oftast blir det enbart svart kaffe utan något i.

 • 20 sep 2016 22:01

  Man får äta mellanmål under L7. Det viktigaste är att man har 12 timmars periodisk fasta. Jag har dock klarat mig bra utan mellanmål dessa dagar och inser hur mycket nötter jag ätit tidigare.

Logga in för att skriva en kommentar.