icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
15 september 2014 06:56
3

Vi ville bara beundra vår nya gardin

Något så dråpligt hände igår och jag skrattar fortfarande för mig själv vid minnet. Som jag skrev tidigare köpte vi inte bara lampa utan även en gardin på Ikea. Jag är ingen expert på gardiner och de hade inga färdigsydda kappor utan de hade tagit en panellängd och satt upp den  med nypor på en vit gardinstång. Det såg snyggt ut och vi köpte detta och fixade igår. Blev även en löpare i samma färg som gardinen. Snyggt och kul för mig som gillar att matcha när det gäller kläder.. 

När vi varit och röstat igår ville vi ta vägen förbi vårt fönster för att se hur gardingen såg ut utifrån. Vi klättrade över ett staket och in på gräsplänten för att kunna se. Då såg en granne som bor under oss hur vi stod och började gestikulera i tron att vi låst oss ute.. Komiskt och vad ska han tro.. Jag sade till A att det första han tänkter på är väl inte att vi vill beundra vår nya gardin.. :-)  Vi lyckades avstyra hjälpen och vad jag skrattade när vi kom hem igen.. 

Och.. Gardinen såg fin ut.. 

 

Gillar

Kommentarer

 • 15 sep 2014 08:29

  Haha, så kan det gå :)

 • 15 sep 2014 10:20
  sundasara

  HIHI

   

 • 15 sep 2014 11:03

  Det var kul.

Logga in för att skriva en kommentar.