icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
25 maj 2014 20:12
12

Vi har bestämt oss

.. efter att ha sett på lägenheten en andra gång. Vi ska flytta ihop och känns helt fantastiskt underbart! Lite märkligt allting i livet när man längtar efter något. Man kan bli rädd ett tag, men nu har beslutat mognat och jag vill inget hellre och känner mig mycket lycklig och förväntansfull. Lägenheten var helt annorlunda också när vi såg den en andra gång. Den växte! Vid visningen var det hur mycket folk som helst men nu var hon ensam hemma. En stek puttrade i spisen och allt kändes hemtrevligt. Vi kunde gå i lugn och ro och fantisera om hur vi skulle ha det och hur det skulle se ut med våra möbler. Tycker om att det är ett tvåvåningshus och en fin balkong med mycket sol. Resten av lördagen gjorde vi inte så mycket. Vi var hemma och fantiserade om hur vi skulle ha det som sagt, samt diskuterade allt praktiskt. Mycket jobb med flytt med det blir roligt.

Gillar

Kommentarer

 • 25 maj 2014 20:13
  Stort grattis!!! Jättekul!! :) :)
 • 25 maj 2014 20:19
  Ja, det förstår jag! Njut bara njut! :)
 • 25 maj 2014 20:14
  Tack snälla Mosel och jag är så otroligt glad..
 • 25 maj 2014 20:42
  Tack snälla Myskatt och jag kommer att fortsätta att berätta om mitt liv om hur jag har det.. Mat hänger ihop med så mycket annat i livet..
 • 25 maj 2014 20:59
  Tita
  Grattis hoppas att ni får ett bra liv tillsammans. Var rädda om varandra och njut av tillvaron tillsammans. Kom också ihåg att ge varandra frihet så blir det gemensamma ännu roligare.
 • 25 maj 2014 21:05
  Gittebe
  Grattis Eleganz. Det kommer nog bli jättebra det där. Ni har ju verkligen inte tagit ett förhastat beslut. Jättekul!
 • 25 maj 2014 21:24
  Tack för kloka och fina ord, Gittebe, Tita och Donnina Vi har pratat mycket om hur vi vill ha det och vad bra det är att kunna göra det. Jag har gått igenom mycket i mina tidigare relationer och nu känner jag att jag och vi kommer att få det bra. Helt fantastiskt roligt. Myskatt: Förstår att det var roligt för dig med din lägenhet. Att ha ett eget hem är fint och man kan göra så mycket för att trivas och ha det bra. Det är ju bara bra och praktiskt om man kan köpa saker i samband med att man flyttar in..
 • 25 maj 2014 21:16
  Donnina
  Jag instämmer med Tita, kloka ord! Jätterolig tid ni har nu med fixande av lägenheten och möblering som är så kul!
 • 25 maj 2014 22:13
  Gläds med dig!
 • 26 maj 2014 05:38
  Krusmor
  Underbart! Grattis!
 • 27 maj 2014 21:59
  maribro
  Grattis till ditt/ert mogna beslut! Jag tog själv det stora steget för några år sedan, efter två äktenskap och några relationer samt flera år som (lycklig) singel. Men så tog livet en oberäknad vändning, och jag mötte min själsfrände. Jag trodde inte det var möjligt att både ha ett självständigt liv och ändå leva i total harmoni tillsammans med någon - allt i perfekt balans. Jag gläds med dig när jag läser ditt inlägg och önskar er all lycka i det nya samboförhållandet!
 • 27 maj 2014 22:09
  Tack Maribro! Vilka fina och insiktsfulla ord som speglar mina egna känslor och livet kan ta en oväntad vändning som sagt. Jag vet att vardagen kan spela ut sin roll men tror - och har nog innerst inne alltid trott- att man stödja och uppmuntra varandra i en relation. Jag tycker det är fint att få mötas att ha erfarenhet av livet och känna vad man verkligen vill. Vi har haft fina samtal och verkligen pratat om hur vi vill ha det. Känns stort och fint. Jag längtar till vårt liv tillsammans i gemensamt hem och tack igen för dina fina ord och att du delar med dig av vad du upplevt.

Logga in för att skriva en kommentar.