icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
20 maj 2014 19:55
6

Vi fick lägenheten ..

.. och det känns lite overkligt just nu. Märkligt fenomen när man längtar efter något och så när det inträffar blir man inte glad utan bara matt och utpumpad. . Dock är jag glad innerst inne. :-) A vill dock tänka lite och han känner att jag kommer att hyra ut min bostadsrätt och han lämnar sin hyresrätt för att vi ska få denna. Skulle vi separera har han ingen lägenhet att falla tillbaka på som jag. Visst är det tråkigt att tänka så när man inget hellre vill att bo tillsammans men ett hem är viktigt och man måste vara realistisk. Dock tror jag han kan byta utan problem om det värsta skulle hända. Hur som helst hinner vi fundera och prata om det. För mig är det viktigt att båda är helt överens. Lägenheten var ju ganska sliten men ljus och rymlig och fin balkong, nära till centrum. Skulle vilja se lägenheten igen för att se mer och man kollar på ett annat sätt när man vet att man ska bo där. Tror det blir bra och härligt med tre rum! Så spännande och roligt.. Jag har haft en bra idag och mitt mellanmål blev en bit skinka till kaffet och fungerar bra. Nu har jag hämtat mina blusar som var så fina. En underbar ljuslila färg på blusen.

Gillar

Kommentarer

 • 20 maj 2014 21:01
  Grattis! Vad kul och spännande! :)
 • 20 maj 2014 21:13
  Tack och verkligen.. Vi har inte skrivit på kontraktet ännu och ska prata mer imorgon. Dock när vi var där i lördags och tog en promenad runt omgivningen kände jag att här vill jag bo. Magkänslan är viktigt men båda måste vara helt överens men riktigt roligt.
 • 20 maj 2014 21:25
  Precis, magkänslan är viktig. Ja, ni får väl fundera men det låter ju intressant i alla fall! :)
 • 20 maj 2014 22:00
  Så jätteroligt att ni fick lägenheten. Grattis!
 • 21 maj 2014 07:57
  Gittebe
  Grattis! Konstigt att man funderar i andra banor när man bara borde jubla och vara glad. Men det är ju viktigt att känna att man har något att falla tillbaka på om det inte skulle funka. För 30 år sen hade man rusat in i detta utan att blinka. Så jag kan förstå A även om jag inte gör det på något vis. Hoppas ni kommer överens om hur ni ska göra och att det blir ert bästa beslut. Livet är här och nu.
 • 21 maj 2014 08:08
  Tack Gittebe och det är kloka och sanna ord. Viktigt att lyssna på sig själv och vad man verkligen vill. Jag rusade in i ett äktenskap alltför snabbt när jag var riktigt ung och visst är det bra att tänka efter samtidigt som man inte kan ha skyddsnät jämt. Livet är här och nu. Jag håller helt med dig och önskar en fin dag.

Logga in för att skriva en kommentar.