icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
10 september 2014 18:28
2

Vet inte hur riktigt hur vägen ser ut men helt klart i rätt riktning

Onsdag och konstigt att tänka sig att jag var i Spanien precis för en vecka sedan i 35 graders värme. Nu är det höst och det känns bra att vara hemma igen och träden är vackra utanför fönstret. 

Det går bra med mina nya vanor. Ingen choklad och jag klarar mig på en slät kopp kaffe på förmiddagen innan lunch och sedan en apelsin till mellanmål. Lite vilsen hur min diet ska se ut framöver men det lutar åt LCHF. 

Idag tog jag en sväng in på Kicks här i Jakobsberg efter jobbet och en lugn och trevlig affär. Lugnare än i Kista. Jag provade en ny metod för att se vilken hudtyp man har för foundation.  ( Ja, jag vet att jag är ytlig ibland men tycker det är roligt.. )  Köpte ingen foundation utan fick med mig två prover som jag kan fundera på hemma men en silver ögonskugga blev det. 

Gillar

Kommentarer

  • 10 sep 2014 20:54

    Kul att köpa nåt nytt ibland och även kul att bara gå och titta. Vad var det för metod för att se vilken hudtyp man har för foundation?

  • 10 sep 2014 21:03

    Ja det är lite upppiggande och nu känns det kul att ha en ny ögonskugga imorgon. En metod jag läste om i senaste reklambladet från Kicks och de höll en maskin mot ansiktet som gav utslag. Vet inte hur vetanskapligt det var.. :-)  Har med mig två provförpackning som sagt jag ska prova imorgon bitti. 

Logga in för att skriva en kommentar.