icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1074592
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
15 April 2015 07:14
1

Veckan rusar iväg

 En  trevlig kväll igår men det tar på krafterna att vara ute. Somnade som en stock när jag kom hem. Blev en god middag med ett litet oxfiléspett, oliver samt fetaoströra. Jag undvek det vita brödet som serverades i massor innan maten och inga problem med det. Ett glas rött vin blev det också till maten även om det är vanlig vardag..:-)

Har precis ätit frukost med gravad lax och känns lyxigt.

Igår fikade jag med en kollega från en annan avdelning och hon berättade att hon vaknat mitt i natten med blixtrande huvudvärk,,ont längst hela ena ansiktshalvan och kräkts samtidigt.Hon har haft det väldigt stressat,både privat och på jobbet. Vad utsätter vi oss för egentligen..? Jag är så glad att jag mår bättre och har fått tillbaka min energi. Utmattningssymptom är inte att leka med.

Ikväll ska jag träffa min mäklare och diskutera försäljning. Konstig känsla men en epok är över i mitt liv och nu har jag ett annat hem. Tänkte i måndags kväll på hur mycket jag älskar livet som sambo.Kom hem,vi småpratade lite och jag drack lite te och vi konstaterade att vi båda var trötta och lade oss tidigt. Inget spännande men denna sköna närhet och känslan att höra ihop. Jag är så glad att jag funnit det efter så många års letande och tar inget för givet i livet längre på samma sätt jag känner stor tacksamhet.

Gillar

Kommentarer

  • 15 Apr 2015 09:37
    Tita

    Ta väl vara på det fina i livet som du funnit! Njuuuut!

    Pepp på dig!

Logga in för att skriva en kommentar.