icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
11 december 2014 07:07

Veckan rullar på snabbt

Tiden går verkligen fort och visst är det märkligt att den gick så långsamt när man var liten och längtade så till julaftion. Nu känns det som man knappt hinner blinka förrän vi är där och mindre än två veckor kvar till julafton.

Idag kännner jag mig lättare i kroppen och det känns skönt. Tror jag har druckit för lite vatten på sista tiden.

Idag är det klippning på förmiddagen. Jag gör så ibland att jag bokar klippning på förmiddagen och jobbar in den lediga tiden. Det är det verkigen värt. Otroligt skön och lyxig känsla att nyklippt börja dagen med att luncha när jag kommer till jobbet. Ger mycket energi för resten av dagen.
 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.