icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
10 februari 2016 06:32
4

Veckan rullar på

Uppe tidigt som vanligt och jag förbereder mig inför ett kundbesök idag tillsammans med en av säljarna. En helt ny kund och både spännande och lite nervöst. Vet inte riktigt var det ligger så jag ska åka i god tid.

Vi har bokat en resa till Spanien i början på mars och då är avsikten att göra slag i saken och förhoppningsvis köpa och hitta en lägenheten. Vi hade faktiskt hittat vår drömlägenhet. Helt fantastisk med utsikt över havet och goda vänner var där och såg på den och allt verkade bra. Dock kände vi inte att vi kunde lägga handpenning utan att ha sett lägenheten så vi hoppades att den skulle vara kvar men så blev det inte utan nu är den såld. Lade lite sordin på stämningen här hemma och nu ska vi inte fantisera mer utan se lägenheterna på plats. Mycket att tänka på men känns som helt rätt beslut för oss båda att köpa lägenhet.

Igår blev det en semla men så får det bli och jag ville det. I måndags hade jag bra focus på maten och kommer att bli så även idag. Brukar aldrig bli kaffebröd på kundbesöken så jag slipper den problematiken. :-)

Gillar

Kommentarer

 • 10 feb 2016 07:23
  Bella50

  Bra beslut att inte " köpa grisen i säcken" ...och fin utsikt finns den många fler som har.

  Det ska bli spännande att följa ert val 👏👏

  Hoppas du får en bra dag....det är ju lillelörda' ....men det "firas" inte här längre 😬

  Förr kunde det bli ett glas rött till maten....men att skippa det , är inga problem.

  Ingen semla heller....

   

   

 • 10 feb 2016 07:25
  aregnisw

  Va spännande med lägenheten hoppas ni hittar er drömlägenhet tänk så underbart att kunna åka när man känner för det vilken lycka.

  Jag var också sugen på en semla igår morse o tänkte åka o köpa en på väg hem men det blidde ingen jag ska ju träffa mina tjejkompisar näst vecka så jag satsar på den dagen istället.

  Ha en bra dag.

 • 10 feb 2016 08:14
  Tita

  Nu har du fått ytterligare en morot för att hålla igång din spanska😄 jätteroligt med lgh. Ni hittar säkert en annan som är lika fin. Det brukar finnas en mening med allt.

  Lycka till på kundbesöket idag👏👏👏

 • 10 feb 2016 18:49
  chicha

  Jag har inte ätit någon semla ännu i år. Jag är inte så väldigt förtjust i dem, så det är relativt lätt att motstå. I måndags hade eleverna bakat små semlor på hemkunskapen, som bjöds oss lärare på em-fika. Jag var inte sugen då, så jag avstod. Kanhända jag äter någon vid ett annat tillfälle -det är inte förbjudet - men då ska det vara som hetvägg, dvs med varm mjölk till. 

  C.

Logga in för att skriva en kommentar.