icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
14 november 2014 22:14
1

Veckan har gått fort men samtidigt varit lång

En mycket intensiv vecka när jag ser tillbaka. Började jobbbigt på måndag morgon då jag kände att jag inte ville gå till jobbet och det är sällan jag känner så. Tvärtom jag brukar nästan längta till det blir morgon att jag får starta dagen.  I tisdags tog jag kontakt med vår blivande chef och berättade om samarbetsproblemen och hur dåligt jag mådde. Han agerade väldigt bra och har tagit det vidare. Efter det har jag känt mig så befriad och jag är glad att jag vågade lyfta detta, Man får inte låta sig behandlas hur som helst.

Idag hade jag en trevlig fredag på jobbet. En mycket god lunch med nötfärsbiffar och parmesangratinerad zucchini. Så perfekt för mig med lunchbuffé då jag valde bort den ungsstekta potatisen till förnån för det sistnämnda och inget dåligt val om man säger så.. 

På kvällen dags för min kinesiska ansiktsbehandling som jag gör varje månad. Vilken välsignelse att få dessa varma handdukar i ansiktet och hela kroppen blir varm.

Köpte med mig lite libanesisk mat på hemvägen och det var bra för A var riktigt hungrig efter att ha monterat tevebänken hela kvällen. Vilket otroligt jobb att kämpa tre kvällar men det är verkligen en så fin tevebänk. Blir så snyggt med den inbyggda belysningen.

Nu blir det skönt med en lugn helg och jag har inte bestämt något utan blir att vara hemma och pyssla samt även matlagning. Naturligtvis.  och få se vad jag ska hitta på denna helg.. :-)

Gillar

Kommentarer

  • 14 nov 2014 22:34

    Tack Lissalo och det var fint skrivet. Du har nog rätt i att komma hem och det handlar om många plan. Känns som jag kommer klara min viktresa bra och det är fascinerande att känna sig så lugn och harmonisk som jag gör av LCHF.

Logga in för att skriva en kommentar.