icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
22 maj 2018 07:00
7

Veckan började bra

Fortfarande glad över min nya vikt och att jag hamnat under 70-strecket och nu känner jag mig smal.Har tagit tid med fem kilo sedan januari men det gör inget alls. Sist jag var nere på runt 69 kilo var 2015  och det gick bara stadigt uppåt sedan då jag tappade kontrollen.  Nu är jag vis av skadan och det ska inte hända igen. !

Veckan började bra som sagt med denna vägning och även med ett besök på en salong nära jobbet och fotvård.  Låter skönt och det är det men samtidigt har jag problem med nageltrång så det kan göra ont men hon som gör det är duktig och jag har gått där i flera år. Känslan efteråt med mjuka och lena fötter är så härlig. 

Innan jag gick dit tänkte jag vad mycket problem jag haft med mina fötter ända sedan jag var liten. Jag minns när jag var endast sju år och hade problem med fotvårtor. På den tiden fick de brännas bort och för att göra det måste man få bedövning. Den sprutan kändes verkligen och vad ont det gjorde. Jag minns än idag hur jag förtvivlat skrek och bad dem sluta. Jag skrek också att jag hade 25 öre i fickan och jag skulle ge läkarna det om de slutade. Det var hela min förmögenhet som jag hade tänkt köpa en tablettask - Salta katten -för. Det var ett stort offer från min sida men ingen nappade på erbjudandet.  Jag berättade detta när jag var på salongen igår och vi skrattade båda två  Jag visste det inte då men det var ju faktiskt ett mutförsök. .Jag väljer dock att se det som fantasi i en jobbig situation. 

När allt var över var jag glad att fotvårtorna var borta samt att jag hade kvar mina tjugofem öre..

Idag är det bara en vanlig jobbdag och inget bestämt för övrigt. 

Det är Ramadan här hemma och även styvsonen fastar för första gången.

Gillar

Kommentarer

 • 22 maj 2018 07:08

  Grattis till att du också fick en härlig 69 på vågen 

  - det gör sådan stor skilland de sista kilona när man närmar sig målvikt och man känner sig faktisk smal !

  Nu håller vi oss på rätt sida av 70 framöver - eller hur !

 • 22 maj 2018 07:22
  Tita

  Bra jobbat, nu kan du välja och vraka i din garderob, allt passar, härlig känsla💐💐💐

 • 22 maj 2018 07:34

  Tack 8veckor och Tita! Det är faktiskt en härlig känsla att allt passar och få känna sig smal. Stegen känns lättare och jag har fått många nya kläder på det sättet som jag inte har kunnat ha förut. 

  Absolut 8veckor.. Nu håller vi oss på rätt sida av strecket ! 

 • 22 maj 2018 07:59

  Grattis 😊 så härligt att känna sig smal,hoppas på att nå dit snart 👊🏻

  Skrattade också gott över din söta lilla historia. Tack 😄

  det behövdes verkligen ett gott skratt hos mig 💕

 • 22 maj 2018 08:13

  Tack LadyLolo och vad roligt att du tyckte om mitt lilla minne som dök upp.. 

  Det är härligt att känna sig smal och gäller att hitta sina rutiner och är man väl där rullar det på. Du kommer att nå dig snart och varmt lycka till! 

 • 22 maj 2018 11:08

  Tusen tack fina du ☺️

  Ha en fin dag☀️

 • 23 maj 2018 00:49
  Bella50

  Vilket minne du har...jag minns oxå Salta katten- smaken.

   

Logga in för att skriva en kommentar.