icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
10 november 2017 20:56
4

Vart vill jag komma och var har jag varit

På söndag sju veckor sedan jag startade med kickstart och jag fick verkligen tvinga mig till motivation. Den fanns inte utan jag ville vara i det bedrägliga lugnet av en chokladkaka eller något gott till fikat. Kände mig mer och mer rastlös i kombination med en stressig tillvaro men kunde inte stoppa detta tills jag bestämde mig för kickstarten här på MD.  Sedan dess har det bara gått bättre och bättre. Nästan förvånad idag när jag var på Coop och handlade och kom på mig själv när jag stod och stirrade på chokladbitarna vid kassan utan ens att reflektera på att jag kunde köpa och äta en. Vilken scenförändring mot tidigare! 

Jag är glad för detta. Ett stressigt arbetsliv har jag kvar men fått ett viktigt redskap att hantera det, nämligen bra kost.  

Jag har börjat med planering så smått och också skillnad mot tidigare.  Vi har ju en 20åring i huset nu som äter betydligt mer än vad vi gör och på spanskt manér gärna sena middagar. Jag undrade lite hur det skulle gå men går hur bra som helst och han lagar sin egen mat och vi äter lite lättare variant på kvällen.  Imorgon har jag planerat lunch i form av bönpasta med ungsgratinerade grönsaker. Ska bli spännande att prova bönpasta. Till efterrärtt en LCHFpaj med hallon. 

Söndagen blir speciell som alltid då det är schackmatch i Allsvenskan men jag får fortsätta att förlita mig på mina kesoplättar.  Vi möter Järfälla schacksällskap. Bortamatch men hemmamatch för mig som bor i Jakobsberg. En viktig match så det blir spännande och skönt att jag får vila ut på lördagen. 

Gillar

Kommentarer

 • 10 nov 2017 21:41
  paloma

  Vila är viktigt på helgerna när du har ett stressigt jobb, speciellt nu när det mörknar tidigare. Dagarn känns mycket kortare och tiden räcker aldrig till.

  Vad skönt att du lyckats så bra med kickstartensmiley

 • 11 nov 2017 14:40

  Så kul att  det går så bra, jättegrattis. Det är skönt när man hittar "sin"väg.

  Lycka till med fortsättningen.🍁🍁🍁💃

 • 19 nov 2017 06:30
  Bella50

  Jag log brett när jag läste om ditt nya ”lugn” och bättre planering av måltiderna. 

  MD är bra...det finns det många som instämmer i. 

  Grattis och stort lycka till. Hoppas schacket gick bra. 👍❤️

 • 21 nov 2017 07:04

  Tack min vän! Jag har fortfarande mycket att jobba med när det gäller planering men har vunnit mycket med stopp på kaffebröd, choklad och smörgåsar. Känns bra även om det går långsamt. Schacket gick bra och jag fick vinna mitt parti och spelade på första bord i laget. Ha en fin dag. heart

Logga in för att skriva en kommentar.