icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
22 december 2014 06:49
4

Vårt vardagsrum äntligen färdigt

Ett hem betyder så mycket och vårt vardagsrum tog extra lång tid att få i ordning. Soffa tog tid att köpa.. Soffbordet vi beställde var sönder när det kom fram, tevebänken ute på vift hos posten men nu har alllt blivit klart. Nästan extra roligt ibland när man fått vänta länge på något och man uppskattar det mer..

Jag visar en bild hur det ser ut.

Gillar

Kommentarer

 • 22 dec 2014 12:23
  utter

  Vad fint ni har det! :-)

 • 22 dec 2014 12:33
  Tita

  Det blev så fint och allt blev klart till jul det var ju mitt i prick!

  Ha en riktigt skön jul, du och A!!

   

 • 22 dec 2014 22:33

  Tack alla och vad glad jag blir. Det är så sant LissaLo och man kan se symboliken i livet i stort. Att vänta och längta efter något betyder mycket. Känns fortfarande så otroligt lyxigt att sitta i vår soffa för att inte tala om att vara sambo. Något jag också längtat länge efter i mitt liv..

  Önskar er alla en riktigt skön och fin jul!

 • 22 dec 2014 22:34
  utter

  God jul Eleganz! :-)

Logga in för att skriva en kommentar.