icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
27 december 2017 09:03
3

Varit lite sjuk men nu känns det bättre

I lördags dagen före julafton vaknade jag med väldig huvudvärk som inte gick över trots tablett och jag orkade inte äta något.  Jag kräktes till och med och det händer inte ofta. Fick vila mest hela dagen men vi hade ju inget speciellt planerat så man kan inte tala om julstress.  Tror att jag haft för mycket stress jobbmässigt. 

Vi hade lugn och fin julafton med tid för varandra. Kan det bli bättre och avslutade kvällen med en rolig film på Netflix.

Idag börjar mellandagarna och jag är ledig härligt nog. Loggade in snabbt i morse då jag glömt lägga in autoreply att jag var borta sedan loggade jag ut kvickt som sjutton. Svarade bara på en trevlig julhälsning men det fanns inga jobbiga och krångliga uppgifter som tur var. :-) 

Tycker det är något speciellt med mellandagarna och det har jag känt ända sedan jag var barn. När jag var liten var det mest att det var sådan fantastisk känsla att kunna se på teve på morgonen. Man var inte lika bortskämd på den tiden med teve dygnet runt. Nu som vuxen tycker jag om den kravlösa stämningen och att man har nyårsfirandet framför sig.  Jag är glad att jag tog och fick ledigt för att jag behöver verkligen det. 

A jobbar idag och styvsonen ska åka till Barkaby för att kolla på rean och jag ska själv ta en sväng till Jakobsbergs centrum och se om jag kan hitta något på Joy där jag brukar handla.  

Gillar

Kommentarer

 • 27 dec 2017 09:57
  aregnisw

  Skönt du blev frisk så snabbt ändå och skönt för dig att vara ledig o ta det lugnt. Ha en trevlig shoppardag yes

 • 27 dec 2017 12:34
  paloma

  God fortsättning på det nya året☺

 • 28 dec 2017 07:17
  Bella50

  Idag borde det vara på sin plats att säga

  Hipp hipp hurra på din födelseda´ ( Om mina noteringar stämmer) 

  Önskar dig det bästa vännen.

  Kanske nån liten överraskning av din omtänksamma man t.ex.❤️😁

  🌹🎂GRATTIS 🍾🎁 

  Senast uppdaterad 28 dec 2017 07:22

Logga in för att skriva en kommentar.