icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
30 november 2014 20:51

Varför äta för mycket och vårt förhållande till mat

Visst finns det mycket att tänka på och jag tror det är viktigt att analysera förhållandet till mat. Häromdagen såg jag i denna mörka november på eftermiddagen en man gå med en tårtkartong i handen och jag tyckte det såg så trevligt ut. Mindes plötsligt min barndom när vi alltid åt tårta på helgen och vilken fin känsla det var..

Tror att det är viktigt som sagt  att analysera förhållandet till mat och vad som händer för att kunna gå ned i vikt. Vet ett tag när jag alltid köpte lösgodis när jag gick och handlade för att jag tyckte det var ganska tråkigt att handla och behövde muntra upp mig. Det har jag slutat med nu, tack och lov får man säga. Tror mycket av hemligheten ligger där att vi har tråkigt och därför äter vi fel. Det är ett surrogat för något och ibland är vi inte medvetna om vad det är.

Känner att jag verkligen vill tänka vidare på detta på min fortsatta viktresa..

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.