icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1102798
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
11 mars 2014 23:18
2

Vardagslycka eller kanske vardagslyx

Det går lite långsamt med min viktminskning men jag har tålamod. Det viktigaste för mig är att hitta bra strategier och en grund att stå på. Att ta bort smörgåsar är ett av dessa mål. Igår åkte jag till A på kvällen och haft lite svårt när jag varit där och vetat vad jag ska äta men nu hade jag med mig räksallad. Fungerade hur bra som helst. A tog en toscabit senare på kvällen men jag drack bara en kopp te då jag bestämt mig för att vi bara ska ha fikabröd på helgerna tillsammans. Känns som ett bra koncept Idag har jag haft det riktigt bra. Efter jobbet gick jag iväg på fotvård och hur skönt som helst med både fotmassage och få lena fötter. Efter det åkte jag iväg in till sta´n för att äta ute med en väninna. En härlig meny bestående av tapas, oxfilespett med tzatziki, fetaoströra med chili, tomat och löksallad. Så fräscht och gott. Nu väntar sängen och jag är ledig imorgon. Har mycket att göra men kände att jag behövde en ledig dag att hämta andan på. Kan känna att jag har förmågan att uppskatta de små tingens magi men just nu känns det som lite mer än det. Vardagslyx..

Gillar

Kommentarer

  • 12 mars 2014 07:19
    Låter som en härlig dag!
  • 12 mars 2014 07:54
    Tita
    Ha en riktigt skön ledig dag och njut av den fina våren!

Logga in för att skriva en kommentar.