icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1074531
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
22 April 2015 16:40

Var med i radioprogrammet Plånboken idag

 Jag hade skickat in en fråga om arvsskifte till radioprogrammet Plånboken och de ringde upp mig dag på jobbet och jag fick ställa frågan i radio och prata med en expert. Lite nervöst men roligt och jag hade mina kollegor som supporterande publik..:-)

Bakgrunden är lång historia i samband med att min mormor gick bort 2008. Eftersom jag inte umgås med en del av mina syskon var det skönt att allt sköttes via bank och boutredningsman. Jag trodde allt var klart då jag 2012 får ett mail från banken där jag ombeds vänligen komma in på banken och avsluta ett dödsbokonto. Bara detta med att alltid behöva komma in  till banken är en nonchalant attityd.  Allt annat som vi behöver hjälp med och kan vara besvärligt ska vi däremot sköta själva online... Jag tyckte inte om deras sätt eller att  jag skulle behöva ordna fram fullmakt,skicka ut dessa,jaga fram adresser för något som banken borde ha gjort när arvsskiftet gjordes.Inte heller ett ord till ursäkt.Nu fick jag stöd i radioprogrammet och jag kommer att gå vidare med detta.Inte mycket pengar det handlar om. Det är ca 600 kr per person men rätt ska vara rätt och varför ska dessa 3000 kr tillfalla banken..

Ett mycket bra program Plånboken för övrigt som jag kan rekommendera och där man hjälper till att ta reda på vad man har för rättigheter  och lär ut om ekonomiska lagar.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.