icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
20 februari 2014 22:24
2

Var är jag om tre veckor till

Allt känns så bra för mig och som jag är på rätt väg när det gäller maten min korta tid till trots. Undrar var jag kommer att landa... Tycker det är intressant för idag hade vi workshop på jobbet och som en symbol för att varna visades det ett flygplan med störtande vinge och rök. En av mina kollegor tog väldigt illa vid sig och menade på att man inte ska visa sådana saker och speciellt om man är flygrädd. Jag såg inte alls bilden så utan mer symboliskt, som ett sjunkande skepp som måste rätas upp. Lika symboliskt som i helgen när jag knappt kunde knäppa mina byxor och blixtlåset rasade ned så fort jag böjde mig. Det sjunkande skeppet, flygplanet eller vad man väljer att se måste definitivt komma på rätt köl igen..

Gillar

Kommentarer

  • 20 feb 2014 22:28
    utter
    Tre veckor kan innebära mycket! :-)
  • 20 feb 2014 22:32
    Visst är det och jag ska göra en avstämning då.. Hoppas jag kan hålla detta men det känns som det.

Logga in för att skriva en kommentar.