icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
1 oktober 2016 07:16
1

Vanans makt är stor men jag skippade kanelbullen till frukosten

Det är så fascinerande hur vissa vanor smyger sig på och jag har gärna velat värma en kanelbulle och äta till frukost när det är helg. Känns så hemtrevligt på något sätt. Inser nu att jag måste ta bort den vanan och kändes lite tomt när jag åt frukost. Jag får tänka på de bevingade orden Jag väljer annat och jag väljer ju att bli och hålla mig smal. Dessutom tar jag inte bort kaffebröd helt i mitt liv utan det måste vara vid rätt tillfälle och inte till frukost.

Veckan har varit minst sagt intensiv och känns som jag inte har fått vila sedan jag kom från Västerås. Det nya jobbet är krävande men väldigt intressant och känns faktiskt som jag utvecklas och att det kommer att passa mig bra.

Nu på förmiddagen ska jag städa och sedan min systerdotter från Helsingborg och hälsar på över helgen. Ska bli riktigt roligt då det var längesedan vi såg varandra. Ska göra en kycklinggryta till kvällen och chokladmoussé till efterrätt. ( Får bli istället för kanelbullen.. :-) )

Hon kommer att bli överraskad att vi ska gifta oss. Själv är hon lite vildare då hon gifte sig i Las Vegas för några år sedan. Lite skillnad men vi är nöjda med lilla gulliga Sigtuna..

Gillar

Kommentarer

  • 1 okt 2016 07:50
    aregnisw

    Lätt att halka in på vanor som inte är så gynnande för vikten men bra att du tänkt om där ha en trevlig kväll med systerdottern nu ikväll smiley

Logga in för att skriva en kommentar.