icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
24 maj 2015 08:03
2

Vaknade tidigt och längtade att få gå upp

 Imorse vaknade jag tidigt, redan vid halv sju och jag längtade att gå upp så jag gjorde det. Så härlig känsla att ha en ledig dag framför sig och det var mycket sol. Jag stack upp näsan på balkongen och kände ovanligt nog ingen kyla i luften. Håller detta i sig och solen får vara kvar dig ska jag flirta lite med A och se om vi inte kan äta luch på någon fin uteservering  idag.

Igår tog vi en tur till Ikea. Roligt att gå där och få idéer. Vi hittade bland annat två fina badrumsskåp och vi ska mäta och fundera på det. Riktigt snyggt och annorlunda design. Sedan blev det lunch på Ikea och jag åt räksmörgås utan bröd. Börjar vänja mig vid det nu. Ovanligt lite folk på Ikea och troligtvis för att det var helgen innan lön. Dock betyder ju inte lite folk att det var folktomt på något sätt. Fullt i restaurangen och en jämn strömn av människor som gick med sina paket till parkeringen. Vi satt vid fönstret och jag fascinerades av detta tåg av människor. Alla olika, en del par, familjer, ensamma och alla med någonting i handen. Jag skulle vilja veta vad de köpte och vad de tänkte men fick nöja mig med att fantisera. Jag tog en chokladmoussé till efterrätt på Ikea men måste faktiskt säga att den jag gör själv är godare. Tyckte den var för söt som de hade på Ikea och där ser man hur smaken förändras.

Vi storhandlade även på Lidl. A älskar att gå där men jag tycker det är lite tråkigt. Jag vill bara handla det vi ska handla snabbt men han har strategin klar och vill först gå igenom hela affären så han inte "missar" något. Sedan tar han kyl och frysvarorna så de inte ska behöva ligga så länge utan kyla. Mycket bra tanke men det tar ju sådan tid, suck..Men, men, det är kul att handla tillsammans när man är sambo och vi kunde skämta om att vi är lite olika. Jag fick också berömma A för vi hittade en paellapanna vi behövde för bara 99 kr och det var den sista som var kvar så visst kan det vara bra att gå igenom ordentligt..

Väl hemma satt jag en stund på balkongen men lite väl mycket kyla i luften även om solen lyste.

En trevlig lördag och vi åt paella som A lagade till på marockanskt vis. Väldigt gott och såg så vackert ut i pannan. Det var ris i rätten men det får gå för denna gång. Allt kan inte vara spikrakt utan man får göra så gott man kan. Vi såg en film tillsammans på kvällen men inte så bra men tillräckligt spännande för att vilja slutet. Hade säkert varit mer spännande att se Eurovisionsschlagern men jag tillhör dem som tycker det är jobbigt att lyssna igenom alla låtar.

Gillar

Kommentarer

  • 24 maj 2015 08:11
    Bella50

    Härligt att vakna utsövd med en ny dag framför sig. 😎🌹👍

  • 24 maj 2015 14:08

    Trevlig dag ni hade tillsammans! :-)

Logga in för att skriva en kommentar.