icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1074611
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
18 April 2014 09:20
1

Vaknade tidigt i morse

.. eftersom min väckning är inställd på att ringa varje dag under veckan. Först förstod jag inget alls men sedan insåg jag att det är ju egentligen fredag. Svårt att somna om och typiskt när man inte behöver gå upp men jag somnade om till klockan åtta. Som vanligt sedan teve med Jims värld och en god frukost med ägg och bacon. Skönt att få lite ledigt nu och fundera och planera min mat. Känner att jag har tappat taget. Idag kommer A hit och imorgon ska vi på bio och se en spännande film. Ska bli roligt för det var längesedan jag gick på bio. Ska köpa en riktigt vacker bukett med blommor idag. Det blir mitt sätt att fira påsk.. :-)

Gillar

Kommentarer

  • 18 Apr 2014 17:57
    Glad påsk! :-)

Logga in för att skriva en kommentar.