icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
25 november 2014 06:02
2

Världens finaste lampor

Igårkväll åkte vi till Ikea och köpte borden vi kollat på i lördags. Avlastningsbord men fungerade utmärkt som nattduksbord och bara 99 kr. Sedan Chilli och köpte världens finaste lampor.. :-)  Motivet var hästar som lamphålllare med snygg bers skärm.  Så snyggt och nu börjar det kännas som ett riktigt sovrum.

Idag händer det en annan spännande sak här hemma då vi ska få nya köksluckor. Jag ska läsa spanska ikväll och vad kul det ska bli att se hur det ser ut när jag kommer hem.

Igår försov jag mig ordentligt och idag gick jag uppp direkt när klockan ringde. En lite småstressig dag igår och jag fick en lite längtan efter en bulle till fikat på jobbet men jag slog bort. Snart vägning och jag är på åttonde veckan. Inte förstöra de goda vanor jag skapat med noll tolerans på jobbet. Tog lite nöter innan Ikea och det fungerade bra samt sedan min auberginerätt till middag.

Nu är jag tidigt uppe då jag har tandhygenist kl åtta. Hoppas allt ser bra ut och lite jobbigt att ta bort tandsten men jag ska tänka på mitt mantra, rent, rent under tiden.

Jag skrev en schackartikel igår och det ska bli kul att se vad den får för mottagande. Glad att jag tog mig den tiden för vad roligt det är.

Gillar

Kommentarer

  • 25 nov 2014 10:32

    Vad roligt med nya fina saker till hemmet! Lite nytt, lite annorlunda och väldigt kul :-)

  • 26 nov 2014 06:51

    Ja det är verkligen roligt. Tänk att man kan bli glad över något så enkelt som en fin sänglampa. Hemmet betyder verklgien mycket för sinnesro och harmoni.

Logga in för att skriva en kommentar.