icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
30 maj 2014 20:44
3

Vänlighet är en del av livets hemlighet

Idag har jag haft en mycket trevlig dag. Det gråa vädret till trots.. Jag skulle egentligen vara ledig men valde att jobba istället och jag fick mycket gjort idag och det var lugnt och trevligt på kontoret. 

Vi sprang iväg i regnet för att äta lunch på favoritrestaurangen som ligger en bit bort och det var helt tom när vi kom dit. Ägaren blev så glad att se oss att han bjöd oss alla på tre på lunch.. Helt fantastiskt och nästan så man inte vill ta emot. När det är lite folk behöver de ju intänkterna.. Men det är fullsatt där alla andra dagar och en restaurang med fantastasisk mat. Jag åt en LCHFlunch och klarade mig bra på den hela eftermiddagen. 

På kvällen akupunktur och min arm börjar kännas mer rörlig fantastiskt nog. 

Igår var jag hos A och vi pratar inredning hela tiden för  vårt kommande hem. Härligt. Jag köpte med mig tre wienerbröd till honom eftersom han var förkyld och tog inte ett enda själv. Tror allt kommer att bli så bra när vi äntligen får bo ihop, både med matvanor och jag kan fokusera på min schackträning på ett annat sätt. Det kommer att komma ett lugn som är bra. 

Nu blir det en väldigt sen middag med lax och sallad Hur ska jag klara ätfönster tro men jag funderar faktiskt på det.. 

Gillar

Kommentarer

  • 30 maj 2014 20:52

    Men vad otroligt att ni blev bjudna på lunch, verkligen supersnällt och ja fantastiskt! Finns det sådana restaurangägare?!  De skulle jag gynna ännu mera efter detta! Toppen att din arm känns rörligare!  Låter kul med all planering inför flytten laugh

  • 30 maj 2014 21:05

    Tack Mosel och det känns helt otroligt att göra en sådan sak som restaurangägaren gjorde. Då gör det inget att det regnar och blåser snålt när man får mötas av något sådant.. Härligt som sagt.. Hoppas du har en skön kväll. 

  • 30 maj 2014 21:59

    Tack detsamma! Jadå, jag vilar efter min långpromenad idag laugh

Logga in för att skriva en kommentar.