icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
29 oktober 2014 06:24
3

Vägning igen

Alltid lika spännane ögonblick att ställa sig på vågen. Man vill ha detta kvitto och belöning som betyder så mycket även om också kläderna har tallat de senaste veckorna. Jag hade dock inte gått ned så mycket så inte samma glädjetjut som förra gången men jag är helt nöjd. Sammanagt 3, 4 kilo på fyra veckor och härligt att se siffran 74 på vågen. Jag är på rätt väg och fortsätter så.

Kkommer  nu inte att väga mig förrän om två veckor igen men prova en kjol emellanåt och det tycker jag är lite roligt och  även motiverande.

LCHF-resan fortsätter!

Ikväll blir det danspass på gymet.

Gillar

Kommentarer

 • 29 okt 2014 09:40
  utter

  Åh, vad roligt för dig! :-)

 • 29 okt 2014 16:01
  Tita

  Grattis du är på gång!

 • 29 okt 2014 21:29

  Tack allihopa. Börjar kännas stabilt och bra. Jag fantiserar om fyra veckor framåt och förhoppningsvis lika stor nedgång. Jag är på väg och det är det viktigaste.

Logga in för att skriva en kommentar.