icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
1 september 2019 09:25
4

Vägning efter semestern

Igår kom vi hem från Spanien efter att varit borta fyra veckor.  Märklig känsla att komma hem när man är van vid något annat.  Framförallt att det är så tyst utanför.  Längtar tillbaka men samtidigt är vi glada över vår fina lägenhet och att den finns för oss.  Nu börjar det verkligen kännas som vårt andra hem.  

Vi var trötta igår när vi kom hem då vi var uppe tidigt.  Planet gick vid elvaiden men vi var redan tre timmar tidigare på flygplatsen. Skönt att ha gott om tid och jag märker att kraven har ökat när man flyger samt att Malaga är en stor flygplats med långa avstånd mellan gaterna.  Vi åkte hem med handbagage enbart- fantastiskt efter fyra veckors vistelse - och även kraven på handbagage har ökat.  Det var många väskor som mättes och inte släpptes igenom. 

Jag var spänd att väga mig i morse när jag kom hem.  Innan jag åkte vägde jag 71,2 och jag vet att jag skrev då här att det går långsamt men jag hoppas landa under 70- strecket så småningom.  Imorse blev det verklighet då vågen visade 69,7 !  Fantastiskt roligt och jag har känt det på mina kläder.  

Känner mig faktiskt stolt att gå ned i vikt under semestern och jag har lyssnat på min kropp och inte försökt äta mer än jag behöver.  Verkligen ett steg i rätt riktning! 

Jag är forftarande inte bra från min förkylning och idag blir en lugn söndag och att plocka med saker här hemma. 

Gillar

Kommentarer

 • 1 sep 2019 10:49
  piaan55

  Grattis till viktnedgången, Välkommen hem.
  Du och A verkar ha haft en fin och avkopplande semester. Inga måsten utan planerat dag föör dag.

  Sköt om er var rädda om varandra

  smiley

 • 1 sep 2019 11:04
  gittan52

  Det är inte många som klarar av en viktnedgång under så många veckors semester, stort grattis yes

  Hoppas du hinner njuta av några ljumma septemberdagar också innan hösten kommer på allvar.

 • 1 sep 2019 11:46

  Tack Pia!  Det stämmer att vi har fina dagar tillsammans. Vi har haft en del åtaganden men kunnat hantera det bra och gett oss tid till avkoppling och umgås med varandra.  Hoppas allt är bra med dig. heart

  Gittan, tack och jag känner mig stolt som sagt och det har gått förvånansvärt lätt.  Tror mycket av hemligheten ligger i att jag undvikit vitt bröd och samt promenaderna innan frukost i kombination med en bra matrym.  Härlig känslan att komma tillbaka till Sverige igår med så fint väder.  Vi ska ta en tur ut idag till Stäket. smiley

 • 1 sep 2019 13:20

  Grattis, bra gjort att gå ned i vikt på semestern! Krya på dig! 

Logga in för att skriva en kommentar.