icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
5 november 2013 20:20
2

Vad vi lättast ser

Fortfarande lite inspirerad av föredraget igår och även efter ordningsexpertens besök i fredags. Jag gör lite varje dag och känner att jag mår bra av det. Härligt att öppna dörren till ett skåp när allt står prydligt på insidan. Ikväll städade jag mitt badrumsskåp och ställde alla burkar snyggt. Till och med i ordning efter vad de ska användas till för att allt ska bli så enkelt som möjligt. Föredraget igår var väldigt inspirerande som jag skrev tidigare och förde med sig många tankar. När jag kom hem igår stökade jag här hemma för att efter en stund upptäcka att ställningarna utanför fönstret var borta. Ett vanligt fönster som jag kunde se ut igenom! Kände mig lika glad som när jag såg en lampa lysa i ett fönster när det var strömavbrott här här jag bor för längesedan. Det intressanta är när ställningarna utanför fönstret kom upp och sikten skymdes märke jag detta direkt. Nu emellertid dröjde det lite innan jag märkte att jag kunde se ut igen och det visar hur lätt det är att ta positiva saker för givna och inte tänka på dem. Viktigt att stanna upp och se sig omkring vad som är bra och fint. Nu väntar middag med en bit kyckling och sallad. MIn mat fungerar bra. Blev en en kanelbulle idag till kaffet mest för att jag tyckte det var trevligt och jag ser det inte som något oroväckande. Jag är inte längre lika rastlös på eftermiddagarna utan blir ordentligt mätt när jag äter lunch utan kolhydrater.

Kommentarer

  • 5 nov 2013 20:32
    gittan52
    Visst är det härligt med ordning och reda! Önskar att jag hade orken och energin att röja mer här hemma än jag gör. Närmast på tur står skåpen med en massa förvaringslådor i plast som aldrig används, samt alla extra lock som inte hör till någon burk.... Dessutom ska många kantstötta koppar få lämna detta hus. Men det får bli till helgen :)
  • 5 nov 2013 20:36
    Ja det är verkligen härligt. Man blir så lugn av ordning. Visst är det svårt att orka och få tiden men jag tänker följa detta med lite varje dag. En låda och ett skåp i taget.. Precis som viktminskning är det en långsiktig process..

Logga in för att skriva en kommentar.