icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
29 juni 2015 22:22
2

Vad svårt det var att komma till skott...

..Lite tillbakablick ikväll.För nästan prick ett år gjorde jag en paus för allt var så intensivt med vår flytt och mycket stress. Det blev en sommar med mycket sötsaker och onyttigt ätande. Jag ser också att jag i slutet av maj skriver i bloggen att jag måste börja med något nytt och jag skriver att jag ska börja med 16:8 nästa dag. Hmm, nästa dag blev mer än ett år senare men vad gör det. Tog lite tid men nu har jag äntligen hoppat på tåget och jag tvekade länge på perrongen men svingade mig  upp i farten så fort gick det när jag bestämde mig. 

Intressant med tillbakablick och man ska inte gräma sig över att man inte har gjort saker tidigare även om det kan kännas så. Det är som A och jag tänker ibland att varför träffades vi inte tidigare i livet men vi njuter av känslan att vi har äntligen träffat varandra istället. 

Gillar

Kommentarer

 • 30 jun 2015 09:10
  Bella50

  Fina tankar med dig och A. Det är väl alltid så att om ....

  OM inte funnits . Vad hade hänt då ?🌹👍

 • 30 jun 2015 08:52
  Tita

  Fina framsteg, bra att titta lite bakåt för att kunna konstatera .....jaha jag gjorde det!!!.....till slutlaugh

Logga in för att skriva en kommentar.