icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1102811
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
15 mars 2014 19:37
4

Vad jobbigt det var

.. med crosstrainer och roddmaskin på gymet men vad bra det känns. Glad att jag gick eftersom jag hade lite motstånd inom mig. Så jobbigt med maskiner man inte kan. Mycket riktigt fick jag ingen ordning på crosstrainern utan den sade bara åt mig att sätta på programmet hela tiden Jag frågade hon som var bredvid mig och det visade att jag trampade för långsamt. Man lär sig hela tiden och efter tag fick jag in tekniken mer.. Man ska inte känna sig dum att fråga. I omklädningsrummet blev jag tillfrågad av en generad kvinna hur man satte på vattenkranen. Jag bara log och sade att jag haft samma problem och visade henne. Kul när man kan hjälpa till och allt är inte så enkelt som det ser ut. Ikväll blir det stekt kalkon till middag och till det stekt sparris med hyvlad parmesan över. Kan verkligen rekommendera stekt färskt sparris. Tycker det är bra komplement till potatis. Imorgon det schackmatch igen. Allsvenskan och sista ronden för denna säsong. Som vanligt kräver maten planering och jag kommer att ta med mig laxsallad till lunch. Vill undvika detta vita formbröd som serveras och kakor och kanelgifflar. Sedan till A på kvällen. Det kräver också planering matmässigt men jag har bestämt att något fikabröd får det bli när vi träffas under helgen men på vardagar är det nolltolerans.

Gillar

Kommentarer

 • 15 mars 2014 20:26
  lenaek
  Lycka till med matchen!
 • 15 mars 2014 20:35
  Tack så mycket! :-)
 • 15 mars 2014 21:53
  mosel
  När man provar på nåt nytt så är det alltid lite ovant från början och ibland vet man inte exakt hur det funkar. Jättebra att du vågar gå dit själv och att du frågar. Men precis som du säger så har väl de flesta ungefär samma problem i början. Jag har själv inte kommit mig för att gå till gymmet än, det känns ju lite motigt innan. Jag var dit och tittade in men det var bara en massa sportiga killar där så jag vände...Tänkte prova nån annan dag men det har inte blivit av än. Lycka till på tävlingen imorgon! :)
 • 15 mars 2014 23:53
  Tack snälla Mosel! Jag har faktiskt dragit mig för att gå på SATS just pga av dessa sportiga killar men idag när jag var och gjorde situps på en boll var det ingen som iakttog mig. De har nog av sig själva.. :-) Prova gärna och hoppas du får en fin söndag.

Logga in för att skriva en kommentar.