icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
16 september 2016 17:12
3

Vad gjorde jag för ett år sedan

Idag började jag tänka på vad jag gjorde för exakt ett år sedan.  Bloggar man är det lätt att ta reda på och jag kollade. Det visade sig att det var den dagen köpekontraktet skrevs på när det gällde försäljningen av min lägenhet och många gratulerade mig här MD. Vad mycket som har på så kort tid och vi har hunnit köpa och bo i våra drömmars lägenhet i Spanien.Helt fantastiskt!

Idag klippte jag mig efter tre månader sedan sist och det behövdes. Jag har håret lite längre nu istället för min mer kortare frisyr jag hade förut och trivs i det. Hon lockade mitt hår lite grand och det känns roligt att vara lockig.

Jag skickade min ena bild som ska vara före L7 till Allas och hon tyckte den var bra. Planerar att ha samma kläder på mig när bilden efter viktminskningen ska tas för det kan vara intressant. Imorgon ska jag iväg och köpa en våg har jag tänkt.

36d712c3-4a8f-419d-b108-8c190a488385.jpg

Gillar

Kommentarer

 • 16 sep 2016 20:37
  Bella50

  Va fin du är...och ögonen glittrar. 👏👏👍

 • 16 sep 2016 21:15

  Tack Bella!

 • 16 sep 2016 23:13
  utter

  Fin! 😊

Logga in för att skriva en kommentar.