icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
17 september 2016 08:00
4

Vacker utsikt på hösten

Jag skaffade ny mobil förra helgen och nu är jag lite modern då min gamla är från 2011. A:s son hade svårt att hålla sig för skratt när jag berättade hur gammal min mobil var så visst var det dags..

Tog ett kort utanför vårt köksfönster igår och vad vacker och rogivande hösten är...

f04ab983-2515-4905-a996-c739e2b39e06.jpg

Gillar

Kommentarer

 • 17 sep 2016 08:30
  Bella50

  Var tid har sin tjusning...om man lyfter blicken och tittar sig omkring. 👍

 • 17 sep 2016 09:14

  På något sätt har det inte kännts som riktig höst än med de temperaturer som har varit senaste tiden. Men nu ska det väl komma lite mer svala dagar. Hösten brukar kunna bjuda på många sprakande färger när frukt och bär mognar på träd och buskar. Jag har ett Aroma-träd som jag kan titta på när jag tittar på TV. Den dignar av äpplen som blir rödare och rödare.

 • 17 sep 2016 13:45
  maribro

  Fin bild Eleganz! Det är tvära kast i väderleken! Förra veckan badade jag här nere i Ystad och i morse fick jag riktig höstvittring. Hösten är egentligen min tid, lite nystart, varje år. Och det är mysigt med mörka kvällar och tända stearinljus.

  Idag får vi middagsgäster i vår nya bostad här nere, nu när alla flyttkartonger är tömda. Jag gör det enkelt för mig och bjuder på ugnsrostade grönsaker och kycklingfilé, ur kickstartsprogrammet. Så kokar jag ris till gästerna, är det tänkt. Någon form av dessert blir det, kanske lite glass eller så. Ingen avancerad matlagning för det orkar ingen av oss med just nu. I morgon packar vi ihop och styr kosan hem mot Tyresö. Sen blir det fullt fokus på kosthållningen igen wink

 • 17 sep 2016 13:52

  Tack Maribro och visst är det tvära kast.. Kände mig förvirrad igår när jag människor med både sandaler de var barfota i samt andra med kappor och stövlar..Tycker också om hösten och hoppas den får vara mild och fin. Låter gott med ugnsrostade grönsaker och perfekt att bjuda på. Jag ska också laga till det framöver och nu gäller det att ha bra matplanering men får man tänka till lite kommer det att gå bra..

Logga in för att skriva en kommentar.