icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1102875
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
6 juli 2019 08:21
1

Vågen står stilla men känns bra ändå

Vågen står stilla men det gör inget.  Det viktigaste är att jag ändrat kurs  och äter bra enligt LCHF.  Nästa vecka ska jag börja med mina kesoplättar igen på kvällarna.  Det var längesedan. 

Så fascinerande detta med vanor och är det en av hemligheterna med livet.  Jag slutade äta smågodis år 2014.  Det blev för mycket och en vana att köpa en påse varje gång jag gick och handlade i Coop.  Det gjorde det roligtare att gå och handla.. Hur som helst fick jag nog och jag jag skrev ett blogginlägg som hette Adjö godis och slängde min påse jag köpt.  Efter det har jag inte köpt något godis alls.  Ibland kan jag känna mig  rastlös och vilja köpa en påse Gott och blandat men då tänker jag att det vore synd att bryta en så god vana.   Det har gått bra med andra ord men bakelser och kaffebröd svårare.  Vi får se om jag kan hitta en väg för framtiden. 

Idag ska jag kolla på Schack-SM på nätet och fixa här hemma.  Imorgon blir det mitt cirkelfys pass igen.  Blir bra för mig då jag fick otrolig träningsvärk senast.  Nästan skrämmande då det visar hur otränad jag är i mina ben.  Jag har också svårt att göra den s k kräftgången så det blir kul att se om jag kan nå framsteg på den biten. 

Gillar

Kommentarer

  • 6 juli 2019 13:09
    LUAL

    Lycka till med att hålla kursen 👍

Logga in för att skriva en kommentar.