icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
24 september 2015 22:51
4

Utmaning väntar i helgen

En intensiv men givande dag jobbmässigt och på kvällen dags för spanskakurs. Kul att den kör igång igen och jag känner mig riktigt motiverad.

Imorgon åker jag till Västerås för en schackturnering och ska bli så kul och spännande. Det är en utmaning inte bara schackmässigt utan även matmässigt men jag tror jag kan klara båda sakerna. Känner mig lugn och harmonisk. Ska avstå från kaffebröd under partierna och äter jag ordentligt emellan så ska jag nog få i mig den energi jag behöver samt att jag kan ha nötter med mig som reservproviant.

Vi ska bo på på Stadshotellet och alltid lyxigt att bo på hotell.

Gillar

Kommentarer

 • 24 sep 2015 23:08

  Tack LissaLo och ska bli så roligt att helt fokusera i schackets värld..

 • 25 sep 2015 08:30
  Tita

  Hälsa till Västerås, jag har bott o jobbat där 20 år. Vinka från mig mot det fina stadshuset där min arbetsplats var de sista åren. laugh

  Stadshotellet ligger vid torget så det är nära till allt. Hoppas att du får en fin turnering och att du lyckas riktigt bra!!!yes

 • 25 sep 2015 08:48

  Tack Tita och jag ska tänka på dig och vinka från Stadshuset.. smiley En trevlig stad och jag ska fokusera och kämpa i turneringen. Önskar dig en fin helg.

   

 • 25 sep 2015 09:14
  aregnisw

  Lycka till och njut av att bo på hotell smiley

Logga in för att skriva en kommentar.