icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1073096
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
14 August 2015 17:50
5

Upptäcksfärd i klädkammaren

Idag har jag trots det vackra vädret varit inne och rensat bland mina kläder och det har tagit tid och nu känner jag mig nöjd. Verkligen rensat bort sådant jag inte använt på flera år. Har varit lite som en ny värld öppnat sig i min klädkammare då det är så många kläder jag plötsligt kan ha! Alla ni som varit med om det vet den berusande känslan av efuori. Här är kvittot och med långt större kraft än vågens siffror.. Ni som inte varit med om det har en behagligt upplevelse som väntar.. smiley Finns ingen bättre motivator än att kunna komma i kläder man inte kommit i tidigare. Det är subtila saker hur kroppen förändrats. En fin långskjorta jag aldrig kunnat ha för den spänt över magen och ett retsamt glapp i midjan som gör att den inte fallit snyggt. Höfterna har varit för stora helt enkelt men nu fick jag det snygga fallet. Nu inser jag att jag gått ned mycket och ibland är det svårt att se det, på samma sätt man inte ser att man gått upp. 

Jag skrev en gång för längesedan att jag längtade tills jag kunde snurra min prickiga kjol i midjan och nu kan jag göra det. Fantastiskt att sakta men säkert går det att förändra sig själv och sina kostvanor. Tittade nästan med mild förvåning idag på Coop när jag handlade och såg kanellängd för 15 kr.Förr i tiden hade jag kastat mig över den med motiveringen att det är hemtrevligt i solen och så billigt men inte nu och vad bra det känns. 

Jag var och hämtade en spännande bok på biblioteket och nu blir det en lugn hemmakväll samt att jag kan njuta av en välstädad klädkammare..

Gillar

Kommentarer

 • 14 Aug 2015 17:58

  Oj oj, du skulle sett semesterbilden på mig från i somras där jag hade förra årets klänning. Visst lite stor, tänkte jag, men okej att ha på sig. Men när jag såg bilden - klänningen hänger som en säck och ska raka vägen till Myrorna för någon annan att njuta av!

 • 14 Aug 2015 17:59
  Krusmor

  Grattis, så underbart!!!  :) ha en skön hemmakväll med din bok (vad är det för bok du hittade/lånade?). Här kommer jag att ladda CD-spelaren med en ljudbok från biblan "Jag heter inte Miriam" medan jag rensar blåbär :)

 • 14 Aug 2015 18:06

  Tack LCHFtjej och Ebbesmor.Visst är det roligt och jag minns era inlägg när ni provade kläder..smiley

  Tack Krusmor och Jag heter inte Miriam ska vara väldigt bra. Låter avkopplande. Jag hade beställt en deckare av Håkan Nesser som en väninna rekommenderade och blev så glad att den hade kommit.

 • 14 Aug 2015 20:42
  Donnina

  Krusmor och Eleganz, "Jag heter inte Miriam" är enastående bra! Tyckte jag smiley

 • 15 Aug 2015 09:15
  Bella50

  Härligt inlägg. Och att förirra sig bland kläder är jätteroligt....och blir billigare än att köpa nytt. Grattis 🌹👍

Logga in för att skriva en kommentar.