icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
22 december 2019 21:30
2

Uppdatering från ett sockerfritt liv

Det går mycket lättare än vad jag trodde att hålla sig ifrån socker.  Häromdagen stod jag en stund och tittade på bakelserna på Coop.  De köpte jag ofta förut till kaffet men nu tyckte jag bara att de dröp av socker.  

Har bara hållit på i drygt två veckor men känner att det kommer att gå bra.  Tror att det handlar om att jag fick en insikt som bara kändes rätt.  Då behöver man inte vänta till efter jul eller nyår utan det handlar bara om en sak. Inombords finns känslan att nu startar jag. 

Igår köpte vi en ny säng och kändes verkligen välbehövligt.  Jag har en läntgre tid fått ont i ryggen när jag vaknat av sängen och den är faktiskt ca 25 år gammal.  Dags att byta och viktigt att sova bra. 

Vi åkte iväg till Barkaby och hamnade först i en affär med väldigt dyra sängar.  En expedit visade oss runt och pratade om att här kan man komma ned till 42.000 kr.  Hmmm, komma ned.  Snarare upp hade jag lust att säga men vi tackade artigt för oss och åkte vidare till Kungsängen.  Jag hade en säng därifrån innan jag flyttade ihop med A och jag minns hur skönt jag sov i den.  Jag kunde till och med sälja sängen till min hyresgäst så bra var den.   

Efter mycket provliggande och diskussioner hittade vi en säng som känns bra.  Dock kunde vi inte enas om vilken typ av madrass vi skulle ha.  A ville ha hård och jag medium.  Det blev hård men idag ringde jag till affären och det är ju så bra att man kan ha olika så nu är det hård på vänster sida av madrassen och medium på andra sidan .  Bra kompromiss och ska bli spännande när sängen kommer i slutet på januari. 

I morgon jobbar jag bara fyra timmar och sedan är jag ledig i två veckor.  Förra året blev jag förkyld vid den här tiden och hoppas jag slipper det i år.  Som vanligt är det schack som väntar och jag ska vara med i en stor internationell turnering som håller på i nio dagar. 

Gillar

Kommentarer

 • 23 dec 2019 06:53
  Bella50

  Bästa julklappen ni fixade åt varann.

  Ha det riktigt gott på ledigheten...och lycka till på turneringen.

  Kram från din vän Bella❤️

 • 23 dec 2019 20:18

  Tack LissaLo !  Önskar dig också God Jul!  

Logga in för att skriva en kommentar.