icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
21 december 2016 07:11
3

Tyst i huset

Livet som gift rullar på och allt känns fortfarande väldigt speciellt..

Nu har våra spanska vänner åkt hem och vad tyst och stilla det var hemma igår. Kändes lite tomt samtidigt som det är skönt att leva lite mer normalt och det är naturligt. Det är verkligen fantastiska människor och de har förmedlat sådan värme och glädje. Motiverar mig verkligen att ta ett kraftag och lära mig spanska.

Jag har blivit ordentligt firad på jobbet. I måndags med tårta,kaffe och en fantastisk vacker ljusstake desigand George Jensen av mina tidigare kollegor. Igår ringde de från blomsteraffären att jag hade blommar som skulle leveraras till min jobbadress. Det gjorde mig lite undrande för de flesta jag känner skulle skicka till hemadressen. Ner till receptionen i detta trevliga ärende och det visade sig vara blommor från min chef i Rumäninen. Mycket trevligt gjort !  En så vacker bukett och en liten chokladask i form av ett hjärta.  Självklart delar jag med min man...

Känner mig varm inombords att jag blivit så firad.

Jobbet har kört igång med en rivstart och igår jobbade jag nästan 12 timmar då dagen började med en föreläsning redan 7.45 som jag var med och arrangerade. Känns bra dock och även om inte det är så långa helger i år blir det snart julledigt.

 

5f89ec5a-46f3-4d75-adb1-fab3fe7098d6.jpg

Gillar

Kommentarer

 • 21 dec 2016 07:18

  Vad roligt! 😊 Ha nu en härlig ledighet framöver! 

 • 21 dec 2016 07:55
  Bella50

  Lycka till nu lilla "frun"❤️😍👍

   

 • 21 dec 2016 15:25
  marre64

  Alltid trevligt med en blomsterleverans 💐

Logga in för att skriva en kommentar.