icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
8 oktober 2017 22:49
5

Två veckor efter kickstart

Stressig och intensiv period men jag är väldigt nöjd med min kickstart. Det hjälper mig att avhålla mig från socker, fikabröd och smörgåsar och jag är lugnare än jag varit på länge. Kosten hjälper verklgen på det sättet. Jag är dålig på att planera men ska komma igång med det veckan som kommer. Det viktiga är att jag kan bryta ett mönster. 

Idag har vi firat A som fyllde 53 år. Blev en trevlig dag och han blev glad över presenten från mig och hans söner nämligen en kikare. Jag visste att han ville ha det och och vad roligt det är när man kan överraska på det sättet. Åkte iväg till en affär som är specialister igår på kikare. Slogs av när jag åkte dit vad trevligt jag bemött och vad lugnt det var. Jag fick paketet inslaget och ingen stress. Vilken skillnad mot Elgiganten och liknande ställen och måtte dessa mindre affärer få finnas kvar. De behövs. 

Kvällen blev fin med middag på Kött och Fiskbaren. Enda incidenten var att de bara kunde få fram soppa till A.s som som är vegetarian. Mycket dåligt och vi var beredda att gå därifrån och speciellt med tanke på att jag ringt om detta för att försäkra mig om att vegetarisk alternativ skulle finnas. Emellertid gick det att ordna fram en vegetarisk rätt och allt var frid och fröjd.  Mycket god mat och just nu sover födelsedagsbarnet och jag ska följa exemplet. 

783ffedb-05be-43a7-89fd-7a74f3cf1f00.jpg386d7988-ed31-450a-a7a9-0c5667130c4d.jpg

Gillar

Kommentarer

 • 9 okt 2017 07:17
  Bella50

  ÅHhhhh...vad fin hela du du är...plus glasögonen och håret !!! yes Toppen

  Grattis till maken och frun , som hittat ett nytt verktyg.heart

  Lycka till

 • 9 okt 2017 07:26

  Tack och jag är glad att dagen blev så fin och extra roligt för A att sonen kunde vara med och fira. 

  Tack och fortfarande lite ovan vid mina nya glasögon men de är lätta och fantastiskt känsla att kunna se hela tiden och inte leta i väskan efter läsglasögon. 

  LCHF känns tryggt och bra och jag är glad att jag är på rätt väg. Hoppas få lite mer tid för eftertanke och planering kommande vecka. 

  Önskar dig en fin dag min vän. heart

 • 9 okt 2017 20:45
  chicha

  Fina foton på dig! Vad trevligt att ni fick ett bra födelsedagsfirande. 

   

 • 10 okt 2017 06:50

  Tack Chicha och så roligt när man kan överraska med en present som blir uppskattad. Funderade på kikaren redan i somras och verkligen en lyckad och fin dag. 

 • 10 okt 2017 08:21
  Bella50

  Kikare är ju fint att ha på taket i Spanien oxå. Kul att titta på fartyg som passerar m.m.

   

Logga in för att skriva en kommentar.